ENRIQUE IGLESIAS, sarbatorit la Zagreb de peste 19.000 fani – VIDEO

0
59

enrique iglesiasEnrique Iglesias a împlinit duminică, 8 mai,  41 de ani. Artistul și-a sărbătorit ziua de naștere, pe scenă, alături de fanii săi din Zagreb! Peste 19.000 de spectatori l-au aplaudat la scena deschisă și au trăit la intensitate maximă fiecare moment al concertului „Sex and Love”. Și pentru că aniversarea unui megastar nu putea trece neobservată, surpriza serii a venit din partea organizatorilor concertului, Art BG Production. Aceștia i-au pregătit un tort uriaș care a cântărit 41 kg!
Cel mai așteptat concert al lunii mai, se află la doar trei zile distanță. Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, să îi distreze pe spectatorii români, cu mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul său.
 
Pregătirile pentru acest concert au intrat în linie dreaptă. Staff-ul lui Enrique Iglesias, alcătuit din 30 de persoane, va avea grijă ca sunetul să fie impecabil și se vor ocupa îndeaproape de cele mai mici detalii, astfel încât toți spectatorii să rămână cu amintirea unui concert de excepție. Se anunță un show de zile mari!
Video Enrique Iglesias- Zagreb: https://www.facebook.com/ART-BG-Hrvatska-1548846872098539/timeline
 

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

Joi, 12 mai, ENRIQUE IGLESIAS va concerta la Romexpo, începând cu ora 20:00. Fanii starului latino vor avea șansa de a asculta live cele mai cunoscute melodii, în cadrul evenimentului ce face parte din turneul internațional SEX AND LOVE. Având în vedere faptul că au mai rămas doar două zile până la acest concert, organizatorii le recomandă tuturor spectatorilor să consulte programul și regulile privind accesul la eveniment.
 
Accesul publicului în Pavilionul Central Romexpo va fi permis începând cu ora 18:00. Biletele vor fi procesate la intrarea principală, centrală. Tot aici va fi organizat și accesul special pentru scaunele cu rotile. Ieșirea din perimetrul evenimentului nu este permisă, mai exact, ieșirea din incinta Pavilionului Central și spațiilor adiacente amenajate va atrage după sine invalidarea biletelor. Prin urmare, publicul este rugat să se pregătească dinainte de a trece de porțile de acces pentru cele doua ore dedicate evenimentului. Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar.
Toti spectatorii, indiferent de vârstă, trebuie să prezinte un bilet valid. Participanții sunt rugați să verifice integritatea și validitatea biletelor achiziționate în momentul recepției, reclamațiile ulterioare nefiind acceptate. În situația în care evenimentul nu va fi declarat Sold-Out înainte de data desfășurării, la intrarea principală vor fi disponibile spre vânzare bilete, în limita locurilor disponibile.
În cadrul evenimentului vor fi amenajate trei zone de acces și șase ieșiri de urgență, marcate corespunzător. Participanții la eveniment sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.
Este permis accesul cu binocluri în zona tribunelor, căști sau alte mijloace de protecție auditivă, camere foto compacte, lanțuri de portofel cu greutatea mai mică de aproximativ 200 de grame, accesorii vestimentare specifice, cu excepția celor care pot fi considerate obiecte contondente, telefoane mobile, pancarte din hartie sau pânză dedicate conceptului de eveniment și fără bețe.
Este interzis accesul în zona de concerte cu camere foto cu obiective detașabile,  trepiede, blitzuri, obiecte contondente, arme, obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticlă, metal, plastic, sticle, alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de concert, artificii, lampioane, materiale inflamabile,  cărucioare pentru copii, bannere susținute de bețe, umbrele, scaune, lanțuri, animale de companie, substanțe interzise prin lege, medicamente neînsoțite de rețetele oficiale. Încălcarea acestor prevederi, precum și orice formă de comportament violent pot atrage restricționarea sau chiar interzicerea accesului în locația concertelor. Fiecare participant este răspunzător pentru pagubele provocate.
Organizatorii vor oferi spre comercializare produsele partenerilor evenimentului: bere și băuturi răcoritoare sau snacks-uri i vor putea fi achitate cu numerar. În incinta Pavilionului Central și a spațiilor amenajate de organizator nu exista bancomate, iar pentru că publicul nu poate părăsi locația în timpul concertelor, organizatorii recomandă acestora să țină cont și de aceste aspecte.
Recomandăm participanților la eveniment să nu se prezinte la accesul în locație cu rucsacuri, bagaje sau genți voluminoase, acestea nefiind permise.
Va fi permisă fotografierea folosind dispozitive compacte, mai exact aparatele cu obiective non-interschimbabile și fără a folosi blitzul și nici modul filmare. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri ale restricțiilor impuse. Camerele video și orice alte metode de înregistrare video sau audio sunt strict interzise.
Fumatul și focul deschis este interzis în interiorul Pavilionului Central Romexpo, motiv pentru care organizatorii vor pune la dispoziția participanților un spațiu de fumat dedicat, în dreptul fiecărei porți de acces în locație. În timpul derulării evenimentului, publicul are acces în afara Pavilionului doar în zona specială pentru fumători și în cea a toaletelor suplimentare.
Dacă observați incidente vă rugăm să vă adresați organizatorilor sau reprezentanților acestora, aceștia fiind la dispoziția dumneavoastră pentru a vă menține buna dispoziție și a evita momentele neplăcute. Publicul este rugat să își supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi. Pe timpul derulării evenimentului va fi asigurată asistența medicală de urgență și prim-ajutor. În cazul în care nu vă puteți deplasa, adresați-vă unui reprezentant al organizatorilor.
Parcarea B din complexul Romexpo cu intrare din Bulevardul Expoziției va fi deschisă pentru spectatori, contra cost, , în limita locurilor disponibile. Biletul de acces presupune un singur acces în Pavilionul Central Romexpo, prin urmare nu este permisă ieșirea din Pavilionul Central până la autoturismele personale și retur. Pentru a evita supraaglomerarea zonei, recomandarea general valabilă este de a nu folosi autoturismele proprii ci mijloacele de transport comun.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here