Eurovision 2016: Imagini din culisele pregătirilor echipei româneşti pentru show-ul de la Stockholm VIDEO

0
13

Ovidiu AntonArticol din Adevărul
Organizatorii Eurovision 2016 au trimis o echipă de filmare la Bucureşti pentru a realiza videoclipul de prezentare (postcardul) al României pentru concurs. Echipa Eurovision România şi Ovidiu Anton au pus la punct ultimele detalii pentru scenariul şi locaţiile filmărilor, într-o şedinţă care a avut loc la sediul Televiziunii Române.
Imaginile vor fi difuzate pentru prezentarea lui Ovidiu Anton la Eurovision 2016 şi vor oglindi omul din spatele artistului. În filmarea de mai jos puteţi urmări imagini de la întâlnirea echipei Eurovision România de la sediul TVR.
Rockerul Ovidu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016 cu piesa „Moment of Silence“, care are un mesaj ce „îndeamnă la trezire, la demnitate, la unitate“, după cum a mărturisit artistul.    În perioada următoare, Ovidiu va interpreta melodia câştigătoare la mai multe evenimente ce vor avea loc la Londra, Amsterdam şi Bruxelles şi au ca scop promovarea concurenţilor înainte de debutul concursului muzical european.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/eurovision-2016-imagini-culisele-pregatirilor-echipei-romanesti-show-ul-stockholm-video-1_56fe4b6d5ab6550cb875bb98/index.html
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here