O ZI CIUDATĂ

0
31

monday strange day (600 x 450)1. M-a impresionat accidentul teribil de la Brăila. Un șofer diagnosticat cu epilepsie avea carnet de conducere! A ucis 5 persoane care așteptau autobusul pe sensul opus de circulație. Oare vor fi pedepsiți și cei care i-au dat carnet? Dar cei care l-au angajat?
2. Cu tristețe aflu că, după o prelungă campanie de promovare în care m-am implicat, la care Agenții externi ai artistului n-au contribuit cu nimic, Vitas n-a mai venit la București. Aveam interviu programat pentru mâine (5 aprilie), dar artistul rus n-a ajuns. Firește că nici concertul din 7 aprilie nu va avea loc,  dar acest lucru îl va comunica oficial promoterul local, VreauBilet.ro.
3. M-a sunat o domnișoară foarte politicoasă vorbind în numele lui Tudor Chirilă. M-a informat că T.C. renunță la invitațiile, pe care organizatorul concertului Charles Aznavour i le-a oferit cu generozitate. Fapt relatat aici încă din 24 martie (click aici pentru a citi)  dar domnișoara, probabil P.R. 2 al domnului Chirilă, a citit abia acum. O secundă am sperat că-mi va transmite prin ea oarecari scuze, dar n-a fost așa. A fost o negare a negației în toată regula. Cum să renunți la ceva de două ori?
4. Dau din bloc. Dacă ieșeam la 9,00 dimineața aflam că nu am apă caldă până la noapte, dar altfel nicio șansă. N-am văzut nicăieri un bloc cu mai mult moluște ca acesta. Nimeni nu se supără, nici acum, nici când administratora ține caloriferele fierbinți când afară erau 15 grade noaptea!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here