Felicia Filip și Cristian Mihăilescu la Psihologul Muzical (ediția 834 – 22.09.2018)

0
109

Au trecut doi ani de la vizita precedentă a frumoasei familii. Felicia Filip și Cristian Mihăilescu formează un cuplu de invidiat, un model de urmat. Mai rar oamenii din breasla artistică se înțeleg atât de bine. Am vorbit despre Opera Comică pentru Copii care s-a lansat în 1998, despre munca de manager, despre ofertele generoase, despre cariera fabuloasă a sopranei (care a început cu vioara și apoi a ajuns la canto clasic), despre premii și despre ideea de a se apropia de muzica pop-rock. Au fost întrebări legate de munca dirijorului, despre cum se păstrează o voce în formă.
Cristian Mihăilescu e în continuare un regizor activ și atent la fenomenul artistic intern și internațional. Veți auzi câteva repere clasice cu poveștile lor, dar și colaborări cu Iris. În 2013 a apărut albumul ”Fata din vis” care include succesele rockului românesc interpretate de Felicia Filip (Compact, Roșu și Negru, Cargo, Sfinx ș.a.m.d.) Albumul a fost produs de Mike Godoroja. Veți afla și de unde vine ”Filipissima”, veți afla mai multe despre cei doi oameni îndrăgostiți de MUZICĂ!
Agenda pop-rock vă propune cântece cu Nick Cave, David Coverdale, Andreea Bocelli, Joan Jett, Gabriel Dorobanțu, The Band, Diana Ross, Gene Vincent, Van Morrison ș.a.m.d.
Topul Sentimental a aparținut grupului metal Judas Priest. Participare mare la vot a fanilor și rezultat previzibil: 1. Breaking the Law, 2. Painkiller, 3. Turbo Lover.

Audio:


Video și mesaje din timpul emisiunii:sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here