FERICIRE ÎN TENIS, TRISTEȚI POLITICE, VESELIE TV (13.02.2019)

0
192

PROTV L-A DESCOPERIT PE DUCHOVNY

Știrile dimineții de luni, 11.02. au lăsat un spațiu surprinzător de amplu pentru concertul actrorului – cântăreț David Duchovny la București. Păreri de la public, mini-interviu cu David…la câte vedete mari ale pop-rock-ului mondial au fost la noi și ProTV n-a mișcat un deget, e normal să mă mir, nu-i așa?

MARIUS MANOLE LA REALITATEA TV

Mă bucur că actorul a mers la ”Jocuri de putere” pentru că e un om implicat, deschis, serios și echilibrat. Toți cei care greșesc, fură, trebuie să fie pedepsiți, indiferent de culoarea politică. Mediocritatea la putere, a subliniat Marius! S-a referit și la artiștii care i-au mulțumit excesiv și colectiv doamnei Firea pentru sprijinul acordat.Primind în schimb funcții și avantaje…

TENIS LA INTENSITATE MAXIMĂ

Simona Halep a făcut dovada calităților ei de luptătoare la Ostrava. A trecut de Plișkova și Siniakova, mobilizând fetele de la dublu, Monica Niculescu și Irina Begu, care au reușit să treacă de o pereche mult mai bine cotată. Mihaela Buzărnescu a pierdut ambele partide, de unde deduc că n-a fost cea mai inspirată alegere pentru partidele de simplu. Galeria românescă a fost minunată, adesea depășind publicul ceh. Șef de galerie galbenă a fost primarul Clujului, Emil Boc. Felicitări fetelor, care vor juca semifinala de FedCup cu Franța, tot în deplasare.*Mihaela Buzărnescu a pierdut și în Qatar, în trei seturi, cu Ostapenko. Simona a trecut de Tsurenko ân două seturi.

NU VREȚI O OGLINJOARĂ, DRAGI JURNALIȘTI?

Adresezi întrebări cretine și te minunezi, ironizezi răspunsurile. V. Moraru se referea la faptul că M. Teja e evaziv la întrebările gen ”a zis patronul cutare…tu ce spui?”. Ce să răspundă? Nu e clar că GB face ce vrea, cum vrea? Dar nu numai cu echipa ci și cu presa? Teja nu le are nici el cu vorbele. Dacă e întrebat de ce nu joacă Gnohere, n-a fost capabil să dea un răspuns profi. Tot lozinci. Imaginea de comunicare de la FCSB e salvată, uneori, de Mihai Stoica.

ISĂRESCU LA COMISIE

Am urmărit strict cu ochii unui neavizat. Mi s-a părut arogant individul Zamfir ,care conducea comisia, obraznic și abuziv. Știa că se dă în direct și a vrut să arate cine e cocoșul. Isărescu a răspuns echilibrat și elegant. Nu mă refer la conținut, dar văd că toți parlamentarii se pricep la finanțe-bănci. A fost un spectacol interesant, pentru că Guvernatorul a venit cu tot C.A. al BNR unde sunt tot foști oameni politici…Cine va fi după Isărescu (mandatele lui se încheie), aceasta-i întrebarea! Altfel, a fost o lecție deschisă cu un profesionist și niște diletanți penibili.

VESELIE MAXIMĂ LA RIFAI

Denise Rifai țipă mult și când e veselă, face un fel de pamflet la RealitateaTV. Mereu atentă să i se vadă decolteul se apleacă insistent ca operatorii să-și facă treaba. La un moment dat prezintă un ministru al tineretului și sporturilor (profesor de sport ca pregătire), care n-o cunoștea pe dna Pescaru, cea care a făcut bugetul ministerului său și care stătea chiar lângă el, în fața comisie parlamentare de profil. Numele ministrului nu contează pentru că oricum nu-l știa nimeni. Daea e și el un subiect intens, pentru că Omul cu cormoranii susține că păsările papă peștele din farfuriile poporului. Așadar vor trebui stârpite. Invitații erau băieți de gașcă și înțelegători (Ion M. Ioniță, Costi Rogosanu, E. Tomac, Ionel Dancă).

TVR NU PROMOVEAZĂ? O FAC ALȚII

Calificat pentru finala românească Eurovision 2019, belgianul Olivier Kaye a apărut miercuri 13.02. la Antena 1 (dialog scurt și bilingv cu Răzvan) pentru ați promova piesa de concurs compusă și de Ovi al nostru (Iacobsen pe numele lui norvegian). Râsetele isterice ale unui public high și prea numeroasele amintiri din copilărie depănate prelung (de 11 ani) de cei doi moderatori, nu-mi permit să stau mai mult cu ei. Am stat cât a explicat Simona Dragomir cum e salinoterapia și apoi am plecat.

ABRAMBURICA SCOATE SPORTUL DIN ȘCOLI?

Rifai a expus o știre-zvon. Cică ăștia mici să nu mai facă ore de sport, să facă mișcare printre bănci, dacă tot n-au sală! Se va numi ”Joc și mișcare”. Andronescu a intervenit telefonic și susține că nu există un astfel de proiect. Era vorba de clasele pregătitoare și primele două clase. În emisiunea de la RealitateaTV s-a arătat documentul, despre care ministrul nu știa. Dubios!

VIOLENȚĂ ȘI OBRĂZNICIE LA POP FĂRĂ ROCK

Ce vocal este Liviu Pop (caricatura de fost ministru al educației) pe B1TV. Mânăstire nu-l poate tempera. De fapt, nu vrea. Este acolo și Falcă, primarul Aradului, care numai polemist nu e, dar e și Oreste care e disciplinat. Și ironic. Și are vise erotice cu Dragnea. N-am aflat de ce iau partidele politice așa de mulți bani?!  Pop a rămas fixat pe 2008-2009…Când nu e capabil să răspundă la o întrebare sare la Președinte…

REVINE FOTBALUL ADEVĂRAT 12.02.

Canalele de sport ne oferă zilele astea meciuri bune din nou.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here