FERMA PENTRU CEI MICI, GIGI PE ARĂTURĂ, TVR SE CAUTĂ 10.04.

4
342

RELUĂRI LA ORE DE RISC

CNA nu e deranjat că o emisiune ca Ferma se reia în plină zi? Mai sunt și alte programe pentru adulți care se reiau nestingherite la ore de prânz, în week-end. În fermă se întrec mușchi și silicoane în platitudini, jocuri de cabană stupide. Se pare că asta place unei părți a populației holbatoare.

DIN 10 POSTĂRI 5 SUNT CU BECALI

Cam așa funcționează site-uirile de sport și e păcat.

Caraghiosul Becali supralicitează și spune, înainte de meci, că are cereri de 30 de milioane pentru Moruțan, dar nu-l vinde. După meci când a dictat schimbarea lui la pauză, spune că nu face nici 3 milioane, că are timp să crească, are numai 20 de ani. Cum să facă performanță o echipă cu un astfel de patron? Victoria cu Sepsi (2-0) e conjuncturală. Echipa a atacat, dar realizările au fost individuale. Florinel Coman a intrat la pauză și a rezolvat cele 3 puncte. GB nu era mulțumit, n-a văzut ”spirit de război”.* Parcă antrenorul Neagoe zicea îninate de meci: ”Dacă nu batem pe FCSB atunci pe cine batem?” . Dacă sunteți buni, îndrăznesc să sugerez, bateți CFR și atunci vă puteți mândri!* Mihai Stoica l-a luminat și pe Radu Naum. Steaua trebuie să bată de două ori pe CFR și poate face un egal cu altcineva și e campioană. Altfel, la egalitate de puncte CFR e campioană, pentru că n-a beneficiat de rotunjire pozitivă ca FCSB. Paradoxal, nici azi nu știm de ce s-a anulat un gol valabil al Stelei cu Craiova, dar Stoica a fost chemat la Comisii federale. Abuzurile din fotbal nu-l revoltă defel pe deontologul Naum!

Am văzut mult sport. Fotbal, handbal, tenis în primul rând. M-a impresionat Barcelona în mai multe meciuri, apoi Bayern cu o repriză excelentă contra rivalei Dortmund, apoi Viitorul în meciul de la Craiova (chiar dacă a fost doar un final inteligent).Viitorul a spulberat și Astra la Giurgiu (4-1). 

La handbal fete s-a dovedit că n-am exagerat niciun pic când am spus că CSM București nu mai poate furniza surprize plăcute. Partida cu Metz, campioana Franței, a fost jalnică. Înfrângerea cu 5 goluri e doar un aspect. 25-31. S-a jucat în sala Dinamo, pentru că Primăria nu vrea să construiască ceva durabil, adică o Sală nouă Polivalentă. Iar pe cea pe care o are, o dă altor sporturi (lupte) la care nu se duce nimeni. E mai simplu să cheltuiești 4,5 milioane de euro pe o echipă incapabilă să ia titlul național, nu-i așa. Final Four? Mai vedem în 2020! Privind lista marcatoarelor vedem că doar două românce apar acolo cu câte un gol (Curea și Manea) pentru că au jucat puțin, pentru că nu-s în formă, pentru că antrenorul nu le vede. Mediile de vârstă ale celor două echipe conform GSP: CSM 28,9 ani în timp ce Metz are 22,7 ani.  Aud că va veni un alt antrenor străin. Va fi tot așa. Poate când revine Neagu, se mai schimbă ceva. Adică în ediția viitoare de campionat.

Am urmărit și un meci de campionat, transmis de TVR dintre CSM și U.Cluj, echipă care se luptă pentru a scăpa de retrogradare. Componență diferită la CSM. Bazaliu joacă de la început și n-o face bine.Nu nimerește poarta de nicăieri. Constantinescu (nu înțeleg de ce era nevoie să fie adusă la CSM, pentru că nu arată nimic,  pasează greșit, trage formal) , Hagman (cu ratări greu de imaginat) și altele, ratează din toate pozițiile. În min 12 Clujul conducea cu 6-5. Așa se vede și mai acut calitatea lotului. Mehmedovici e în teren, dar și ea pleacă peste câteva săptămâni înapoi în Muntenegru. Ea arată că are clasă, deși a ratat și 7 metri. După 15 minute au intrat Manea, Omoregie dar nu s-a văzut. A intrat și Lekic. Sala Rapid (CSM nu are sală, nu-i așa?) era aproape goală, handbal trist. Antrenorul Djukici pare dus cu pluta. Cu 30 de secunde înaintea finalului de repriză, cere T.O. Era 14-13 pentru echipa lui. Așa a rămas. A făcut același lucru la final de joc.Echipa a luat gol. Normal că CSM a câștigat  cu 32-27, dar asta nu mai contează. A intrat și Radicevic, altă extremă mondială și s-a văzut. Și ea pleacă la vară. Comentatorii au vorbit despre un handbal ”destul de frumos”! Clujul are potențial și portar…”destul” de frumos.

Am văzut și Odense-Gyor. Altceva, altă abordare, altă energie. Danezele nu fac față. La pauză era 13-18. S-a terminat cu 28-29. Meci adevărat, joc de calitate. Suntem departe de acest nivel.

TVR, din nou televiziune generalistă

TVR anunță printr-un comunicat stufos că va”redeveni televiziune generalistă”! Cum așa? Nu era? Oferta e aparent generoasă, nu intru în amănunte. Vom vedea după o lună de grilă nouă.

Un meci fără nimic important dintre U.Craiova și CFR a dus la un 0-0 care ajută echipa din Cluj. Nivelul a fost mediocru, chiar dacă domnii de la microfon s-au agitat să pară că avem spectacol. Crăciunescu a semnalat mai multe faze în care se impuneau cartonașe în ambele părți. Unele chiar roșii!

Dorin Chioțea (TVR1, 10 aprilie) realizează o relatara din Cartierul H.Coandă de la margine de București. Clădiri neterminate, munți de moloz și pământ, drumuri inexistente, utilități nerezolvate și totuși invitatul lui (n-am reținut numele sau funcția) a spus de 4 ori despre Doamna primar General și despre eventuala reziliere a contractului cu constructorul, care nu-și face datoria! Ar urma alte licitații. Adică ăștia-și bat joc de cetățeni fără rușine. Chioțea nu l-a deranjat pe activistul Primăriei aflat în plină campanie. Cică Primăria a preluat cartierul din 2016. Că alții n-au făcut nimic și iată, Doamna Primar General face!!!

La Răzvan și Dani (pe 8.04) i-am văzut pe Ștefan Bănică și  Marius Vizante promovând un nou serial la Antena 1. A fost o apariție tonică, simpatică.

Dragnea a declarat în emisiunea lui Ciutacu (RomâniaTV) că Tudorel Toader l-a păcălit. Tot Dragnea era și la A3 unde l-a atacat pe Andrei Caramitru (USR) pentru declarații neinspirate, folosind cuvinte nepotrivite pentru a descrie mizeria generată de guvernarea PSD. Am înțeles că junele Caramitru a cerut scuze a doua zi.

Dosarul Revoluției a ajuns în Instanță

Nu multe canale abordează subiectul. RealitateaTV a făcut-o pe 9.04 dimineața. 30 de ani au aștept unii părinți pentru a afla cine-i vinovat de uciderea copiilor lor.

 • Un arbitru asistent a cerut-o de soție pe colega, arbitra de tușe înaintea unui meci din Liga a 4-a
 • Denise Rifai e extrem de greu de suportat la RealitateaTV, dar o depășește Sorina Matei de la B1TV (importată cândva de la A3).

4 COMENTARII

  • Probabil că da, dar eu sigur nu voi prinde acel moment! Banii lui dirijează media. Dacă nu ar apărea zilnic, n-ar conta. În fond echipa nu mai are performanță de 4 ani, așa că nu-s motive să fie băgat în seamă. Dacă FCSB ar face spectacol, aș fi mulțumit, dar nici asta nu avem.

 1. E inexacta stirea precum ca Sorina Matei a fost importata candva de la A3. Asa este,
  doar ca nu de catre B1.Defapt a fost importata de la Realitatea, care la randul lor au
  preluat-o de la A3.

  • Nu m-a preocupat CV-ul Sorinei Matei. Are școala Antenei 3. Posibil să fi venit de la Realitatea. Tot n-o suport! Nu era o știre, ci un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here