HOLBĂRI NOI ȘI VECHI

0
24

watching tv 3IMPRESII, AMINTIRI
* Povestea primarilor durează. A fost Bușoi, a fost Orban, a fost Marian Munteanu…cine urmează din partea PNL? * Justiția a dres-o și nu-i dă voie lui Piedone să candideze! Un mărunt semn de normalitate. Dar Piedone vrea cu orice preț!
*Meciul cu Germania în FedCup ( DolceSport) nu mi-a creat speranțe, totuși Simona Halep a bătut-o pe Petkovici în trei seturi. Irina Begu a pierdut fără drept de apel la Kerber, exact cum a pierdut duminică și Simona. Singura rază de soare, tenisistic vorbind, ne-a oferit-o Monica Niculescu. 6-0 în primul set!!! E făcut o demonstrație de tenis divers și inteligent. Petkovici era în derută totală. Apoi a revenit. A luat un tie-break clar, iar setul trei a fost al ei. Monica a căzut fizic, psihic, nu știu. E greu de înțeles ce au fetele noastre! România pierde cu 1-4 și merge în grupa a doua mondială.
* La Te cunosc de undeva, a câștigat duetul Cheeky Girls personificat de Liviu și Andrei. Ele fiind niște caricaturi, nu e de mirare că un moment umoristic a convins. Anca Țurcașiu a fost Minculescu. O piesă aleasă total aiurea, fără relevanță pentru gestica, mimica lui Cristi. Emisiunea a obosit. *
* La A3 am nimerit la o emisiune semimondenă la care erau invitați Vlad Enăchescu și  Dragoș Stoica (excelentul imitator de la Mondenii de cândva, de la Radio, de peste tot).Satira politică unilaterală promovată de Felix Rache nu-mi place, e doar o prelungire cu barbă a lui badeagâdeaciuvică!
* Nadal și Monfils au jucat finală de Masters  ATP. Nadal a câștigat!
*Chelu e un fin estet, judecător dur, pretențios, superior…IUmor este o emisiune de divertisment cu multe faze de comentat de la Antena 1 …Cum am timp o voi face…Multe glume semiporno…O punem unde? La pădure…O femeie care vine cu sula ei magică…O tipă care arată bine, dar se chinuie cu un presupus număr de magie…Bendeac i-a spus direct că n-a fost nimic amuzant…a fost o mizerie…Unul vine și cântă pe fesele unor tipe…prin percuție! De mare angajament estetic! Delia e prezentă în toate juriile Antenelor!
* Cristina Șincai țipă la noi, la Băsescu, invitatul din această seară. Cred că la RTV gazdele au probleme cu auzul. Mai toate țipă, se răstesc la noi! Am observat că și Alessandra Stoicescu țipă la A3, așa că e un fenomen general pentru cei cu studiouri mari. Duduile nu-și pot controla volumul vocal…
 
Decebal Rădulescu spune clar că Dinamo face bine că nu forțează în meciul cu Astra. Dealtfel l-a ironizat și pe Becali care dă salarii mari și nu se vede pe teren. De dragul aparențelor de echidistanță e sunat antrenorul Stelei. Reghe a afirmat că unele echipe nu-și apără corect șansele. Asta i-a deranjat pe suporterii-jurnaliști din studio. Reghe nu știe să discute,nici să-și susțină afirmațiile, o dă la întors, iar Rădulescu și V. Moraru îl prind ușor în offside.  El se referea la toate acuzele de până acum privind arbitrajele favorabile Stelei, dar săracul nu are cuvintele la el. În meciul cu Dinamo au fost trei greșeli clare împotriva Stelei , dar fraierul nu știe să fie ferm, o scaldă. Galeria a cerut lui Dinamo să ajute Astra să ia titlul. Reghe vrea cu orice preț să fie dur și blând, diplomat și caustic. Pentru asta trebuie să ai inteligență. Din păcate nu e cazul lui. Încerc să traduc simplu. Reghe a vrut să spună că există o oarecare conspirație antiSteaua. Numai un bou poate susține contrariul. Mă refer la unele emisiuni Digi și la unele arbitraje. În GSP de azi, unde scriu mulți dintre cei de la Digi, există șititlu corect ”ARBITRAJ PRO-DINAMO”. Sunt date trei faze clare, în care Tudor a greșit contra Stelei! Mai erau vreo 3-4 cum ar fi acordarea sau neacordarea de cartonașe galbene. Ovidiu Ioanițoaia recunoaște că Astra a beneficiat de ajutorul arbitrilor cu Viitorul. La care se adaugă cumințenia lui Dinamo în partida cu Astra și vedem cine trebuie să ia titlul.* Șumudică a continuat tiradele sale contra Stelei. A subliniat, în mod corect, că el n-a acceptat niciodată ca patronul să se bage peste el la echipă.
* Hagi a decis să nu mai stea lângă echipă ci în tribune. Viitorul pierde în veselie. Pandurii bat cu 2-0 în deplasare…
* Talk-show cu tensiuni mocnite între șefii politici ai olimpismului românesc și oamenii care știu ce înseamnă gimnastică de mare performanță! Rareș Bogdan (Realitatea TV) i-a invitat pe Mariana Bitang, Elisabeta Lipă, Octavian Bellu și Alin Petrache (șeful Comitetului Olimpic). A fost o discuție fără concluzii, au fost discursuri paralele. Trebuia bifat subiectul pentru că lumea era șocată de necalificarea fetelor. Bela Karoly a declarat pentru GSP că nu-i vine să creadă că după aproape 50 de ani România nu are echipa de fete la Olimpiadă!
* I-am văzut pe șefii a două televiziuni pe la DNA, în calitate de martori: Cosmin Gușă (Realitatea) și Sorin Oancea (B1TV).Erau martori…
* La Capatos am zărit trei siliconate care băgau în ele ecleruri. Era un concurs. Capatos și colegul de platou le încurajau: ”Bag-o toată în gură”! Erau foarte mândri de jocurile lor de cabană!  Mie mi-a părut rău de ecleruri!
* ”Gala umorului” de la TVR rămâne o constantă bună a programelor sărace de acolo! Chiar și Dragoș Pătraru a devenit mai digerabil în ultima vreme. Dacă și-ar mai controla gestica, manierismul, ar fi și mai acceptabil.
* Radu Naum la DigiSport e nemulțumit. N-a desăvârșit distrugerea Stelei. Trebuie pedepsit și Stanciu. Dacă se poate chiar azi, în ziua meciului cu Dinamo. *Andrei Vochin a scris un articol straniu în GSP. Fiind și omul Federației, a tras concluzia că Steaua pierde și pentru că n-a lăsat acum 4 luni jucătorii să meargă la selecționata divizionară condusă de Iordănescu. Răzbunarea e arma unora… deștepți, se știe. Blsetemele lui Iordănescu au efect!  Steaua și-a făcut-o singură, cu masiv ajutor de la arbitrii. Statisticile spun multe, dar acum nu mai sunt publicate. Revin la Naum, care impune oricărui partener de dialog ideile sale. Îl întreabă ceva pe Viorel Păunescu (un stelist din 1953) iar dacă nu primește răspunsul dorit, corectează el. * Steaua, dacă prinde locul doi, are șanse minime să ajungă prea departe în Europa. E un adevăr independent de ce spun jurnaliștii. Mai ciudat mi se pare faptul că nu se discută DELOC despre șansele viitoarei campioane, Astra! Cred că e mult mai important!*
*Ion Cristoiu revine periodic pe B1TV, acum alături de Silviu Mânăstire. Cel din urmă are tot mai des tendințe de procuror. Cel puțin în discuția cu Nicușor Dan așa s-a purtat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here