ÎNCEPUT DE SEPTEMBRIE LA TV

0
64

smiley aDespre Cerbul de Aur am zis destule pe vlog și am scris pe pagina de FB.
Ce văd la TVR1 marți la prânz? E 4 septembrie.  Mădălin Voicu, Serghei Mizil (cu hăhăitul lui dințat) vorbesc despre Nicu Ceaușescu. ”Fiul nărăvaș al dictatorilor”, e subiect pentru o emisiune. Ceva în gen OTV. Relația cu Donca Mizil. Doamna Lavinia Betea comentarii profi, chiar dacă e vorba de can-can-uri. Apoi a venit nunta forțată cu Poliana Cristescu. O nuntă impusă de Elena C. Divorțul n-a întârziat. Din 1987 Nicu a ajuns la Sibiu trimis de părinți. Sibienii au avut de cîștigat. L-au iubit chiar. Nicu n-a vrut să fie șef de stat sau de partid. S-au dat și secvențe de la procesul din 1990. Președintele completului era Doru Viorel Ursu. Nicu a primit 20 de ani, apoi 5 ani, apoi a fost pus în libertate. În 1996 s-a internat la Universitar. A murit la Viena la 45 de ani. Nimeni nu-și alege părinții, spunea doct doamna Betea. Pentru cine se fac aceste emisiuni?
Smiley invitat la ”Vorbește lumea” povestește despre Vocea României care începe curând. Schimbări în juriu, surprize, povești de viață…Probabil că ratingul va fi considerabil. Smiley are umor ca povestitor. Am înțeles că edițiile vor fi vineri! Lora a venit cu un tort pentru Cove. Filmează video-clipuri. Are multe apariții, arată bine. Pleacă în vacanță cu iubitul. *La Prietenii de la 11 era Paula Seling în ținută folclorică, alături de Iuliana Tudor de la TVR. Cele două au fost intens implicate în reușita serii finale de la Brașov. Aplaudacii de la matinalul Antenei au rămas și intervin la fiecare două vorbe. C-așa-i regia!
Rogozanu continuă să fie discordant și oportunist cu toate intervențiile sale din emisiunile de la Realitatea. Lui i se pare normal orice exces și orice ocazie e bună pentru a zice ceva apăsat și curajos despre Băsescu. Maneliștii cântă puterea, zice el. Ba sugerează că ei ar avea contracte și ar plăti și dări la stat. Mă bucur că Gelu Duminică apare mai des și e mai clar în abordări. Rogozanu a zis una singură bună. Vâlcov ar vrea să fie Elena Udrea al guvernului actual. Dar n-a citit ce porcării scrie Vâlcov pe FB. Ăsta e Rogozanu, un manipulator al puterii care joacă la două capete. Val Vâlcu e mult mai rău, dar el mai lipsește. Stelian Negrea a zis bine, că trăim într-un stat abuziv și totalitar.
* O altă abordare a folclorului. Mai spre etno-pop-rock la Brașov duminică seara. Suflu național, Hora Unirii și altele. Toți K1…La acest show s-au putut proiecta numele mari pe ecran! Paula Seling, Nicolae Furdui Iancu și mulți alții. A fost un spectacol rotund, reușit! Bravo TVR!
*Alibec nu se manifestă nici la Astra. Echipa a făcut un 0-0 acasă cu FC Voluntari
*  Craiova a executat Dinamo cu 3-0 fără drept de apel.Dinamo nu mai e ce a fost. A început demolarea stadionului…din Ghencea! Voi sunteți nebuni? La meciul Craiova și Dinamo la 21,40 am auzit această perlă! Public numeros și entuziast, mai entuziaști sunt doar comentatorii…
*   Film cu Denzel la ProTV. Bun! Dur, sângeros…
* Din nou apare doctorașul manipulator la RealitateaTV. Minte permanent și e păcat că-l contrează numai Oreste. A încercat, fără rușine, să schimbe subiectul. Protocoalele nu-s ilegale. Nu le-a declarat nimeni. Cică-s nefirești, a zis Tudorel. Acest Val Vâlcu e toxic și când respiră. Păcat că postul lui Gușe schimbă macazul din mers. Mai e unul de stânga, zice că e și lider de sindicat.
* Codrin Ștefănescu și Ciuvică o atacă pe Vijelie(PNL) la A3, tolerați de japița Dumitrescu. Inutil ca oameni din alte partide să meargă acolo. Dacă o fac, își asumă astfel de reacții: ”Sunteți agasantă”,” ați luat ceva? ați luat medicamente? Opriți-vă!  și altele asemănătoare!
* FCSB arată rău, iar ideile tembele ale lui Becali se văd. Îl lasă pe Vlad să apere, când vede oricine că băiatul are mari probleme de priză, de plasament, de șut cu piciorul. După 2-0 s-a terminat 2-2 dar prestația fost jalnică în repriza a doua iar Botoșani merita trei puncte. Schimbările lui Dică sunt oglinda supraomului din lojă. N-au sens, n-au pic de logică. Becali are păreri, se ia de Zlatinski, pe care abia l-a adus. E convins că ia campionatul. Un dement care le oferă șansa lui Radu Naum & Co să se distreze. Ilie Dumitrescu explică ferm și clar. Cu doi atacanți rămâi fără mijloc. Fără apărare. După 2-0 echipa a căzut. * Intrebările provocatoare ale reporterului Digi (cred că era Grigoriu)mi se par ordinare. Cum să-i ceri unui puști  să judece antrenor și patron? Alt personaj tot mai enervant (când e vorba de Steaua), Geambașu, pune întrebarea la rându-i,  până unde poate merge obediența unui jucător față de patron? Păi cam până unde crezi, eroule, curajosule? * Nici Dică n-a scăpat de întrebări insinuante. Grigoroiu dă indicații antrenorului cum să schimbe jucătorii. N-am văzut de mult un non-interviu ca acesta. Omul a spus clar că nu dă explicații pentru fiecare jucător, că a schimbat mai mulți pentru că erau obosiți de joi. Reporterul nu s-a lăsat până nu l-a enervat pe calmul Dică. Repet, pentru Dică soluția e să plece de la FCSB.Reporterul e mândru că l-a incomodat.* A intervenit Becali după miezul nopții. Zice că a glumit cu Zlatinski. Le-a tras-o slugilor, prefăcuților. Ce să vă fac dacă nu vă prindeți? Nu e problema jurnaliștilor unde joacă cineva. Asta e teoria lui. El e proprietar de sclavi și asta nu înțelege Naum. Le-a zis GB de sute de ori că el are contract cu ei , oamenii execută ordinele sau pleacă. De ce-l întreabă pe Becali ce părare are despre CFR? Omul e convins că el ia campionatul, iar CFR și Craiova se vor bate la locul doi. Vise paranoide!
În GSP scrie pe 4.09. că Dică a rămas fără nimic la FCSB. Nu mai are niciun cuvânt privind transferuri, tactica, schimbările , căpitanul, ș.a.m.d. Mai grav e că Becali dă vina pe Dică pentru renunțarea la Stăncioiu. Nu cred așa ceva. Paginile semnate de Andrei Crăițoiu, Dan Udrea și Remus Răureanu arată clar că rolul lui Dică e inutil, iar Becali trebuie lăsat să dispară pe limba lui. E și greu să fac acum o listă cu antrenorii și jucătorii pe care i-a umilit, sau a căror carieră a distrus-o. Am scris de un an că Dică, dacă are un pic de demnitate și speră să fie antrenor cândva, trebuie să plece urgent de la FCSB. Dacă n-o face acum, va zbura direct în uitare! * Deșu spune multe aberații, Geambașu este ironic, absolut justificat cu GB care tot insistă pe o formulă stabilă, cristalizată a echipei de start. Totul fiind pe toanele unui individ instabil emoțional, nu va exista nicio ”cristalizare”. Cum e greu de crezut că va cîștiga campionatul prea curând.
*Crăciunescu s-a ofilit. Nu mai vede, nu mai are argumente logice nici la faze clare. Culmea e că Radu Naum are dreptate 100% la o fază din CFR-Viitorul. Faza de 11 metri acordată. Altele nu s-au acordat. Nedelcu (FCSB) a făcut henț în careu cu Botoșani și nu s-a dat 11 metri. Absolut de acord.
* România Tv a simțit nevoia să ciupească frații de la TVR afirmând că s-ar fi plătit 300.000 de euro pentru Nicole Scherzinger. S-a afirmat că doamna ar fi făcut play-back, dar n-avem dovezi. Exemplul dat de postul GhițăTV era cu Purple Rain, sigur cântat cu negativ, adică live!
* M.M. Stoica a fost invitat la DigiSport1 la Vali Moraru. A spus multe legate de cele scrise de GSP. A încercat  să răspundă la toate temele. Bălgrădean e peste Vlad. L-a durut necalificarea în Europa. La 2-0 a simțit că nu merge ceva. Greșeala lui Gigi e că vorbește des cu presa. Tot ce se discută în culise, GB spune. Autoritatea lui Dică e amputată. MS a dat exemple de patroni care se bagă! Narcis a zis bine. ”O echipă de fotbal e o jucăria foarte frumoasă”. Dică e total neprotejat. ”Am greșit cu Golofca” recunoaște MM. A spus multe rezonabile. Un comunicator peste medie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here