FOLK LA DUNARE (editia I) la Gradina Teatrului Muzical din Galati (27-28 iunie 2015)

0
27

FOLK LA DUNARE 27 - 28 iunieTeatrul Muzical „Nae Leonard” isi pune o amprenta tot mai pregnanta in peisajul manifestarilor artistice din Galati. In afara de faptul ca isi continua seria premierelor de tinuta cu care ne-a obisnuit, colectivul condus de Dr.Teodor Nita are mereu intitiative binevenite, fiind pe cale de a reinnoda si chiar a initia frumoase traditii.
Dupa ce anul trecut a organizat primele editii ale festivalurilor internationale „Rock la Dunare” si „Jazz & Blues la Dunare”, anul acesta revine cu o editie noua a festivalului de rock, care ridica stacheta calitativa: intre 19 si 21 iunie pe Stadionul Dunarea vor evolua 15 trupe din Romania (intre care: Cristi Minculescu si Iris, Cargo, Vita de vie, Trooper etc.),  si din alte tari dunarene (Austria, Croatia, Bulgaria si Ungaria), dar si invitatul special, celebrul Ian Anderson (Jethro Tull) din Marea Britanie.
Iar in week-end-ul urmator (27-28 iunie), ca sa se intregeasca firesc tripleta, va avea loc, la Gradina Teatrului Muzical, prima editie a festivalului „Folk la Dunare”, care va reuni nume dintre cele mai importante ale genului: Vasile Seicaru, Mircea Vintila, Mircea Rusu, Zoia Alecu, Marius Batu, alaturi de cativa artisti mai tineri, dar deja recunoscuti de fanii genului si nu numai, cum ar fi Fara Zahar sau Cosmin Vaman, Alexandra Andrei si Trupa Spam si de cantautori galateni de la Strada Mare. In buna traditie cu care am fost obisnuiti, biletele costa 32,4 lei (21,6 lei pentru elevi, studenti și grupurile de peste 20 de persoane) si sunt distribuite prin casa Teatrului Muzical.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here