Gabi Balint – prezență inedită pe scena PROCONSUL – DUETE, de la Berăria H, de pe 7 mai

0
36

proconsul 7 mai aPe 7 mai, începând cu ora 22:30, pe scena dinBerăria H, PROCONSUL vor susține un concert extraordinar alături de invitații lor, cu care vor cânta în duet piese cunoscute ale trupei. Pe lângă nume consacrate din industria muzicală românească, cum ar fi Adi Despot, Alexandra Ușurelu, Ioan Gyuri Pascu și AMI, un nume neașteptat se află pe lista invitaților. În ziua în care se împlinesc 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor, Gabi Balint va fi pentru prima dată pe o scenă, cântând live, în fața unui public numeros.
Deși marea lui iubire rămâne fotbalul, una dintre pasiunile cunoscutului fotbalist este muzica, în 1996 lansând un album instrumental realizat integral de el. Pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o mai ales în serile pe care le-a petrecut în restaurantul unde cânta tatăl său, așa cum a declarat într-o postare pe pagina lui de Facebook:
Mi-au prins bine și serile alea. Nu doar că mi-am dezvoltat viteza, dar și urechea muzicală. Așa am ajuns mai târziu să fac și eu puţină muzică. Când jucam în Spania mi-am făcut acasă un adevarat studio de înregistrări. Sintetizator, mixer, boxe, efecte de sunet, computer… În timpul liber compuneam muzică instrumentală. Toate stările prin care treceam erau exprimate în melodii.”
PROCONSUL invită toți fanii și iubitorii de muzica să petreacă împreună o seară extraordinară.
Biletele se găsesc la locație, în seara spectacolului și pe https://www.iabilet.ro/bilete-proconsul-duete-beraria-h-25367/, http://www.bilete.ro/concert-proconsul-duete-07-mai-2016
Ne vedem sambata, 7 mai, la o bere cu prietenii! Hai si tu, cu gasca ta de prieteni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here