Gabriel Cotabiță pregătește o surpriză pentru spectacolul din 29 octombrie de la Sala Palatului

0
25

gala chapeau Gabriel Cotabita 29 octombriePeste măsură de emoționat de gestul colegilor săi de a-i organiza “Gala Chapeau” în care cei mai cunoscuți artiști români  îi vor interpreta hit-urile în semn de recunoaștere a ceea ce a reușit el să aducă muzicii românești, Gabriel Cotabiță a decis să nu se lase mai prejos.
 
Vrea să arate artiștilor și mai ales publicului cât de mult a ‎însemnat și înseamnă încă aprecierea lor. Mai mult, va fi gestul lui de ”Jos pălăria” față de sprijinul enorm pe care l-a simțit din partea prietenilor și admiratorilor în toate aceste luni. Și o va face așa cum știe el cel mai bine, de pe scena Sălii Palatului.
 
“Știu și am simțit că numărul celor care s-au rugat pentru mine a fost mult mai mare de 4000, câte locuri vor fi în sală” a declarat artistul “le mulțumesc din suflet  tuturor și abia‎ aștept prima întâlnire cu publicul meu, cu atât mai mult cu cât a fost prilejuită de prietenii și colegii mei. Inițiativa lor m-a măgulit și m-a motivat în același timp!
 
Pe 29 octombrie, la Sala Palatului, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de Tudor Turcu, Grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie și Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiță, într-un spectacol fără precedent, prezentat de Mihai Bendeac.
 
 “Chapeau” este prescurtarea expresiei “Chapeau à vous”, care exprimă respectul și aprecierea, tradusă în limba română prin: “Jos pălăria!”
Evenimentul din 29 octombrie de la Sala Palatului propune astfel un concept nou pentru țara noastră: un spectacol care omagiază carierele celor mai importanți artiști ai României, în cadrul unei Gale care prezintă parcursul lor de la începuturi până în prezent, privind spre viitor.
 
 
“Gala Chapeau! Gabriel Cotabiță”29 octombrie 2015 la Sala Palatului din București, începând cu orele 19:30.
Prețurile biletelor încep de la 65 de RON și pot fi achiziționate la Sala Palatului și în rețeaua Eventim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here