Gabriel Cotabiță și Trupa Othello lansează turneul de concerte Redivivus care va debuta online duminică 1 noiembrie 2020

0
215

Gabriel Cotabiță și trupa Othello dau startul unui nou proiect, Redivivus, o serie deconcerte în toată țara, imediat ce acest lucru va fi posibil din punct de vedere al mă-surilor de securitate sanitară.

Până atunci echipa vă propune o întâlnire online duminică, 1 noiembrie 2020, în-cepând cu ora 20, transmisă pe facebook și youtube, cu ocazia aniversării zilei denaștere a lui Gabriel Cotabiță https://www.facebook.com/events/364715834739807

De asemenea, trupa Othello, unul dintre câștigătorii competiției de la emisiunea Imperiul Leilor (Pro TV) anunță asocierea lui Gabriel Cotabiță la proiectul „CânteculTău“ www.cantecultau.ro.

”Mă cunosc cu Florentin Milcof, cunoscut pe scenă drept Othello, de mulți ani, am lucrat împreună la o serie de evenimente importante și sunt foarte bucuros de această colaborare care, sper, va aduce bucurie și speranță fanilor mei, publicului în general. Ne-am întâlnit în această vară cu ocazia unor spectacole găzduite la Olimp de către Phoenicia Blue View. Am cântat împreună, iar publicul a primit neașteptat de bine această asociere. Ne-am hotărât astfel să facem o echipă cu care să producem și să promovăm o serie de concerte live sub titulatura Redivivus”, a declarat Gabriel Cotabiță.

„Proiectul de concerte Redivivus ne propunem să fie chiar așa, ca o renaștere pentru noi toți. Iar muzica pe care Gabi o cântă de mai bine de 40 de ani, reinterpretată și reorchestrată, vrem să fie un sprijin pentru noi toți în aceste vremuri complicate“, a spus Florentin Milcof, producătorul muzical al proiectului.

Mai multe detalii despre proiect veți putea afla în cadrul întâlnirii online din 1 noiembrie, începând cu ora 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here