GARGARĂ GERMANĂ! 26.03

0
16

daum christoph a* M-a deranjat profund felul în care a ocolit răspunsurile punctuale dl. Daum. M-a deranjat lipsa de inspirație la schimbări (ce să facă Rotariu pe partea aia?) , lipsa de idee, absența unei strategii, a pressing-ului, lipsa energie, de agresivitate (cum zic specialiștii). Daum s-a răfuit cu presa noastră, care nu e una de pus pe rană, dar care a adresat întrebări corecte de data asta.  4 meciuri fără gol, 4 sisteme diferite de joc, asta ne-a adus un antrenor german scump? Omul adus de Burleanu a promis că ne duce la ruși, dar acum se joacă de-a vorbele. * Știm toți că avem trei meciuri în deplasare cu primele clasate: Polonia, Danemarca, Muntenegru. Dacă luăm 3 puncte din ele, e mare lucru. * Se vede clar că antrenorul comunică greu ,sau deloc, cu jucătorii. În timpul jocurilor nu le spune nimic. Daum n-a fost niciodată selecționer, dar FRF știa asta. * M-a surprins că Daum a invocat absența a doi jucători ca Andone și Bogdan Stancu (la echipa lui n-a mai dat gol de luni de zile)* M-a surprins că echipa noastră n-a avut niciun corner într-un meci care trebuia câștigat. Că am avut două șuturi pe poartă, că danezii au avut posesie mai bună ca noi! * Bine a afirmat Panduru când a spus că măcar pe vremea lui Iordănescu știam să ne apărăm. Acum am avut un noroc imens că n-am luat gol.
* Dezamăgirea e generală, dar există un om optimist, pe lângă Daum. Inconștientul vesel, R. Burleanu, care a observat că suntem la un punct de locul doi!!! Adică omul n-a văzut jocurile? Cu un public excelent în spate, naționala n-a fost capabilă de aproape nimic. Câteva ratări inexplicabile ale lui Keșeru, care pozează și el în victimă (cum adică MINGEA nu vrea să intre în poartă?), și atât. Răzvan Marin a încercat șuturi de afară. Benzar s-a mișcat bine, a centrat foarte bine. Săpunaru a fost util în apărare. A fost poate cel mai echilibrat din echipă. Tătărușanu a dat vreo 4-5 degajări direct afară, sau la adversar, pentru că ai noștri stăteau pe loc, iar danezii știu să facă presing. Pintilii s-a străduit, dar pasele lui lungi n-au ajuns mai deloc la destinație. A luat galben din nou. Stanciu mult mai slab ca alte dăți, speriat chiar. Mai curând a ajutat în apărare. A dat multe pase la plesneală. Chipciu a vrut mult, a făcut puțin.Îi scapă mingea din picior… Latovlevici mi-a displăcut global. Centrări pe jos? Păi trebuie să și poată. Nici Toșca n-a fost sigur pe el. * De ce să nu-l fi lăsat pe Budescu să joace cu Alibec, odată ce adversarii erau mult mai solizi ca noi?
* Când aflăm care e binele făcut de un antrenor străin fotbalului românesc???  N-avem material uman de calitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne retragem din competiții până se naște o nouă ”generație de aur” din senin”!
*Comentariile la declarațiile jucătorilor nu-și au rostul, dar asta nu înțeleg jurnaliștii, eternii deținători ai adevărului. Să comentăm cum au jucat, asta da!
*Apropo de jurnaliști. Au vorbit trei zile în zece emisiuni despre beția tinerilor de la Dinamo, trimiști acasă de Isăilă, de la Naționala Under 21. Aproape că n-am văzut nicio cronică de la meciul pierdut de Isăilă cu 5-1 în fața Rusiei! Între timp cei 4 consumatori de alcool, au fost iertați de clubul Dinamo. Tăcere!!!
* De ce nu pleacă Daum? Pentru că știe să-l perie pe Burleanu. Dar fără pic de reținere!
* Cornel Dinu îl acuză direct pe Burleanu de toate relele din fotbalul de azi. Îl consideră impostor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here