PREOCUPĂRILE MELE

0
31

* Prima problemă e legată de căldura excesivă care se abate asupra oraşului. Ne anunţă oamenii de la meteo că vor fi vijelii de mâine. Nu ştiu în ce parte a ţării. A doua e legată de faptul că ţânţarii nu sunt deranjaţi cu mai nimic , iar Parcul Operei e cotropit de ei şi de alte vietăţi mărunte, zburătoare.
* Blocul meu are o intrare şi din spate. E ideală pentru cei care-şi parchează maşinile acolo. De aproape 12 zile a dispărut clanţa. Smulsă barbar.E a treia! Adminsitratora se face că plouă, deşi uşile „sofisticate” şi foarte scumpe au fost montate la insistenţele ei!
 

Tupeul e frate cu Muntele de jeg

* N-am înţeles de ce, Justiţia, cam mult lăudată în ultima vreme, l-a amânat pe Voiculescu! Ieşirile lui zilnice, ameninţările lui îşi fac efectul? Acum vrea să plece din ţară! Tupeul e frate cu Muntele de jeg! Faptul că B1TV îl dă zilnic, la orice oră, arată că e buba la capul lui Oancea. Nesimţitul Felix le dă şi sarcină jurnaliştilor. „Nu vreţi să mai vorbim şi când mă întorc, altfel nu mai avem despre ce vorbi!” Pe cine naiba interesează toate aberaţiile Turnătorului? Chiar aş vrea să aflu! *”Voi de la B1 şi Realitatea cădeţi din eroare în eroare. De ce nu verificaţi informaţiile, cădeţi în penibil!” Ce-mi place că le-o trage!  Trebuie să se termine cumva şi acest serial tv tâmpit. După fiecare respiraţie a lui Felix, B1Tv declanşează o dezbatere între două grupaje de ştiri când revine iar mecla lui în prim plan…Dacă asta mai e televiziune…
* Conflictul epistolar dintre E. Udrea şi M.R.Ungureanu a devenit superpenibil, în timp ce V. Blaga şi ai lui au dispărut total din peisajul media. Antonescu se mai arată în diferite emisiuni, pentru a-şi susţine cauza de a deveni candidat unic PNL-PDL..Tăriceanu şi-a făcut partid aşa că dezmembrarea opoziţiei şi poate a dreptei s-a cam încheiat!
 

Ponta îl acuză pe Adrian Sârbu de evazionism fiscal

* V. Ponta a fost la B1TV. Printre altele l-a acuzat pe Adrian Sârbu de evazionism fiscal. Azi dimineaţă au descins mai multe echipaje la MediaPro pentru percheziţii. Chiar dacă Sârbu nu mai e acolo, coincidenţa e prea mare. Se vorbeşte despre daune de 1,5 milioane aduse Statului…
*Simona Halep a scăpat de o adversară la Bucureşti. Lumea aşteaptă ca Simona să bată tot fără probleme. Nu-i va fi aşa uşor, dacă am în vedere şi condiţiile meteo.
* Steaua a rămas fără lot completat, dar cu salariile plătite la zi, afirmă presa de profil. Nici cu ciprioţii de la Limasol nu s-a lăsat cu victorie.
* Vin semifinalele C.M. Avem ce vedea, chiar dacă loturile echipelor ajunse aici sunt profund afectate de accidentări. Brazilia-Germania se joacă azi la 23,00, în timp ce Olanda- Argentina joacă mâine.
 

Urmează orgiile romane cu Messalina?

* Piesa cu Mamaia comandată de Mazăre şi cântată de Delia & co apare peste tot, de unde înţeleg că se dau bani frumoşi dinspre primarul Constanţei! După ce am văzut-o pe „scriitoarea” Mihaela Rădulescu în rolul Cleopatrei, alături de Cezar Mazăre, mă aştept la orice din acea parte a ţării! Urmează orgiile romane cu Messalina?
* A dat şi ProTV o ştire bună:album nou Pink Floyd!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here