GEORGE PUȘCAȘ, UN BĂIAT MARE 2.07.

0
66

*Am vizionat cam toate interviurile cu jucătorii naționalei U21 de la DigiSport. Poate au fost și la alte posturi. Eu aici am staționat. Nu mi-a plăcut felul în care l-a interogat (nu intervievat) R. Naum pe Pașcanu. Cel din urmă s-a descurcat de minune, trăiește afară, e relaxat și așteaptă oferte, chiar și din România.* M-a surprins că jucătorii tineri n-au fost sunați de la echipele lor de club. Europene. Deloc.

*Apoi Vali Moraru l-a prins la telefon pe George Pușcaș. Marcatorul echipei e echilibrat, decent, de mare bun simț și inteligent. Mă refer la exprimare, la fluență, la tot. E vorba de o generație reușită. Dacă nu se vor risipi, acești băieți pot face performanțe notabile.

* Calificarea la Jocurile Olimpice, după 55 de ani de absență, înseamnă mult pentru fotbalul românesc.

*Radu Paraschivescu a sesizat că-n echipa turneului final din Itașia erau mai mulți nemți, deși au pierdut, decât spanioli. Și un singur român: George Pușcaș! Tot Radu a spus ceva, ce alții s-au ferit să exprime. Ionuț Radu nu a fost la cotă mare cu Germania. E bun mobilizator în vestiar, dar nu e un portar mare.Cred că așa este. Poate deveni!

* Îl felcit pe Andrei Ivan pentru că a refuzat ferm FCSB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here