George (Travka) va urca pe scena alaturi de Grimus la aniversarea celor 10 ani de activitate a clujenilor

0
58

Grimus 26 februarie (436 x 600)GRIMUS, una dintre cele mai indragite formatii de rock alternativ din Romania, va sarbatori 10 ani de activitate printr-un concert special. Evenimentul va avea loc in data de 26 februarie 2016, la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti. Maestrul de ceremonii al evenimentului este cunoscutul DJ Bogdan Serban.
La aniversarea Grimus vor urc pe scena atat byron, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec, cat si fosti membri din vremurile de inceput ale formatiei.
Un nou invitat special a raspuns “prezent” la acest eveniment; este vorba despre George Gadei, solistul formatiei Tranka, cu care clujenii au mai impartit scena cu ocazia altor evenimente special.

Grimus feat. George Gâdei (Travka) – Priveste-ma @ ColectivPentru concertul aniversar se pun in vanzare un numar de 1000 bilete la urmatoarele preturi:
– 30 lei (pentru biletele achizitionate in avans)
– 40 lei (pentru cele achizitionate la intrare, in functie de numarul biletelor disponibile)
– 25 bilete VIP la pretul de 100 lei. Biletele VIP includ urmatoarele: meet & greet cu formatia, poza si autografe precum si alte surprize ce vor fi anuntate in perioada urmatoare.
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online (bilete pe care le printati dvs, sau le prezentati direct pe telefon) pe www.AmBilet.ro

Eveniment FB
Organizatri: Promusic Events & Maximum Rock

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here