Giulia a lansat o piesă după o cunoscută melodie a Elenei Cârstea

0
104

Giulia AnghelescuArticol preluat din Adevărul
Cântăreaţa de muzică pop Giulia a lansat piesa „Ochii tăi“, o prelucrare a renumitei melodii „Dacă ochii tăi“, cântată de Elena Cârstea. Piesa este însoţită de un videoclip în care Giulia anunţă o schimbare de imagine.
„Trec prin cea mai frumoasă şi creativă perioadă din viaţa mea şi simt că acum e momentul să împart tot ceea ce simt cu cei care îmi ascultă muzica. «Ochii tăi» e o piesă de care sunt profund legată, mai ales emoţional. Sunt fericită să cânt refrenul unei piese atât de iubite şi sunt copleşită de încrederea pe care mi-a acordat-o o artistă pe care o admir, Elena Cârstea“, a declarat Giulia.
Piesă „Ochii tăi“ este produsă în studiourile HaHaHa Production de Şerban Cazan şi Feli Donose.
„Am fost foarte fericită când am aflat că Feli şi Şerban s-au gândit că pe piesa pe care o scriseseră se potriveşte perfect refrenul unei melodii de care eu sunt extrem de ataşată, «Dacă ochii tăi» a Elenei Cârstea“, povesteşte cântăreaţa.
Timp de o săptămână, Giulia şi-a închis conturile de pe reţelele sociale şi a renunţat la orice tip de comunicare cu fanii săi. Decizia a fost luată pentru a-i surprinde pe aceştia cu veşti muzicale proaspete, dar şi pentru că a pregătit, alături de echipa ei, un amplu proces de schimbare de imagine.
Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un accent extravagant şi influenţe specifice anilor ’90, regia fiind semnată de Bogdan Daragiu. Totodată, pentru a marca unul dintre noile elemente ale rebranduirii imaginii sale, în videoclip apar atât dansatoarele Giuliei, cât şi trupa cu care artista va urca de azi înainte pe scenă la toate concertele.
 
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/giulia-lansat-piesa-melodie-elenei-carstea-video-1_56e2ebcd5ab6550cb8be45f3/index.html
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here