GREEN DAY, LOU REED, RINGO STARR, STEVIE RAY VAUGHAN ȘI JOAN JETT AU FOST INCLUȘI ÎN ROCK AND ROLL HALL OF FAME

0
82
Joan Jett alături de Dave Grohl și Miley Cyrus
Joan Jett alături de Dave Grohl și Miley Cyrus

Joan Jett a lăudat aseară natura politică a muzicii rock în momentul în care a fost inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame.

Joan Jett a deschis show-ul din Cleveland, Ohio, cu un recital în care i-a avut invitați pe Dave Grohl și Gary Ryan, fostul basist al trupei Blackhearts. Ea a fost invitată pe scenă de starul pop Miley Cyrus.
 
Joan Jett a declarat: „Rock’n’roll înseamnă mai mult decât muzică, modă sau fotografii bune. Este un limbaj al unei subculturi care i-a transformat în eterni adolescenți pe fanii acestui gen muzical. Este o subcultură a integrității, rebliunii, frustrării, alienării. Rock’n’roll-ul este cât se poate de politic. Este un mod prin care îți poți exprima revolta, poți provoca revoluții și poți lupta pentru drepturile oamenilor. Uneori uităm ce impact puternic are asupra oamenilor din întreaga lume. Găsiți trupe precum Pussy Riots oriunde există agitație politică. Din păcate, de când am început să măsurăm în dolari impactul muzicii noastre, am uitat ce înseamnă cu adevărat muzica rock: emoție, sentimente, revoltă, libertate”.
 
Joan Jett a fost inclusă în Rock And Roll Hall Of Fame, alături de Green Day, Lou Reed, Ringo Starr, Stevie Ray Vaughan and Double Trouble, The Paul Butterfield Blues Band și Bill Withers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here