Guano Apes, Black Box Revelation, Julio Iglesias, Vita de Vie canta in acest weekend la Timisoara

0
26

julio_iglesiasArticol preluat de pe site-ul tion.ro
Iubitorii de muzică rock din Timișoara sunt așteptați vineri seară în Piața Victoriei, la cea de-a doua ediție a festivalului de rock al orașului. Pe scena special amplasată vor urca mai multe trupe, printre care și Guano Apes și Black Box Revelation.
Festivalul „Timișoara Rocks” se întinde pe două zile, vineri, 13 mai, și sâmbătă, 14 mai. În centrul orașului sunt așteptați o mulțime de timișoreni iubitori de rock.
Vineri seară vor concerta, începând cu ora 19, trupele Burning Table, Vița de vie și Guano Apes, iar sâmbătă vor urca pe scenă Luna Amară, Urma și Black Box Revelation.
 
În acest sfârșit de săptămână Timișoara va găzdui unul dintre principalele evenimente muzicale ale anului, concertul Julio Iglesias din Piața Libertății. Evenimentul va avea loc duminică, 15 mai, însă pregătirile vor începe încă de vineri. Astfel, timp de trei zile, timișorenii nu vor putea trece prin Piața Libertății, ba mai mult, în ziua concertului, tramvaiele nu vor circula după programul normal.
Accesul publicului este permis începând cu ora 18:30. În deschiderea evenimentului va cânta fiul artistului, Julio Iglesias Jr.
Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai populari artiști de muzică latino din toate timpurile, Julio Iglesias se va afla pentru cea de-a doua oară la Timișoara. În urmă cu nouă ani, acesta a concertat în capitala Banatului, la Ștrandul Tineretului, atunci bucurându-se de un public de peste 20.000 de persoane.
„Suntem extrem de încântați că, după aproape un deceniu, reușim să îl readucem pe Julio Iglesias la Timișoara, de data aceasta alături de fiul său, Julio Iglesias Jr. Dacă în 2007 peste 20.000 de timișoreni cântau alături de Julio refrene celebre, de data aceasta sperăm ca numărul lor să fie și mai mare, mai ales că vremea se anunță a fi una extrem de frumoasă și caldă la ora concertului”, a transmis Andreea Petică, event managerul spectacolului.
Prețurile biletelor la concert sunt cuprinse între 135 și 330 de lei, dar, începând cu data de 9 mai se vor putea cumpăra și 500 de bilete la prețul de 65 de lei, pentru cei care vor să stea în picioare.
Puteţi citi articolul în întregime aici:
http://www.tion.ro/concertul-julio-iglesias-blocheaza-accesul-in-piata-libertatii-nu-vor-circula-nici-tramvaiele/1642002

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here