HOLBĂRI OCAZIONALE

0
13

tv shit 1 a
* Impresionante imaginile de la Stadionul Dinamo de azi, vineri 13 mai, când Patrick Ekeng era condus pe ultimul său drum! Solidaritate și tristețe!
* La DigiSport au fost câteva dezbateri, din care am extras esențialul. Nu am niciun dubiu că șeful FRF este abuziv, mincinos și parvenit. Nu are treabă cu sportul, cu fotbalul. După cele spuse despre dr Popescu Pompiliu, cel care a lucrat la lot de peste două decenii, m-am convins că e un caracter mărunt. Doar un tâmpit poate renunța la medicul lotului și staff-ul acestuia, cu 30 de zile înaintea Campionatului European.  Omul știa jucătorii, le cunoștea problemele fizice, psihice, digestive. Atacul lui R. Burleanu, argumentele lui mi s-au părut penibile, gratuite. Cică doctorul a făcut vârsta de pensionare. O.K. Dar i se cunoștea vârsta și acum un an. De ce nu l-a schimbat acum un an, acum 6 luni? Oricine avea timp să se obișnuiască cu lotul în timp. Acelaș Burleanu îl cheamă în justiție pe doctor, pentru că aceasta și-a permis să exprime public opinii despre ”stilul securistic” al junelui guraliv de la FRF. De data asta Decebal Rădulescu a abordat corect și cu aplomb subiectul. Și la Sport.ro s-a discutat cu Burleanu telefonic. Acolo erau Ioana Moldovan și M. Mironică. Un interviu gol de răspunsuri curate și clare. Medicina sportivă trebuie modernizată, fără îndoială. Asta e singura parte corectă din tot ce a spus. Dar știe el, oare, dacă era sau nu la zi dr. Popescu? * Ion Crăciunescu și Ilie Dumitrescu, dar chiar și Gabi Balint au fost uimiți. S-a spus că Iordănescu n-avea voie să fie de acord decizia FRF. *
 
Djokovici a pierdut un set la zero la Roma!  În fața brazilianului Belucci. Apoi a luat setul doi cu 6-3…Setul trei a fost disputat, câștigat de Nole cu 6-2. Va juca cu Nadal!  * Irina Begu merge mai departe, calificată în sferturi la Roma. * Halep a revenit în țară și a continuat cu declarațiile identice, de vreo doi ani.
*Un puști m-a uluit la Antena 1, la Next Star. A rezolvat două cuburi Rubik cu ochii legați…în fiecare mână câte un cub.. cu ambele mîini a fost floare la ureche.Fantastic! Dani avea și texte pro-active la el!
* Sănătatea, Serviciile Secrete, președinții, premierii ultimilor ani sunt sub lupa analiștilor de la toate posturile. *Povestea cu Deveselu, cu absența președintelui, dar și cu neinvitarea celor care au contribuit la realizarea proiectului, a fost intens comentată.* Emisiuni electorale, total neinteresante am zărit la TVR…* Diluarea dezinfectanților Hexi e o mare problemă adusă în spațiul public de Cătălin Tolontan, că de asta se ocupă presa sportivă, nu-i așa?
*C. Budescu e supărat pe Iordănescu pentru că nu l-a convocat la echipa națională. Odată ce a plecat în China, a pierdut șansa de a-i fi pe plac lui Iordănescu. Ciudat e că revoltații din presa video au  uitat că tot ei au relatat că omul n-a jucat de peste o lună nici în China, având pubalgie. Dacă au fost selecționați unii ieșiți din formă de mai multă vreme, atunci Budescu merita deplin o șansă la Paris! N-am înțeles, din nou, atitudinea lui Naum care inista pe declarația lui Budescu privind stilul depășit al antrenorului. Băiatul a fost sincer și a spus un adevăr. Ivan, Torje, Maxim, Ropotan sau Pantilimon sunt la lot! BudescuRusescu, Tamaș, Niță, Fl. Tănase n-au fost chemați. Se va sparge buba cu acest FRF foaeret curând, când lingăii din presă vor înțelege că au pariat pe un cal mort! * Portarii Duckadam și Mayssa Pessoa aduși împreună la DigiSport. Au vizionat împreună finalele din 1986 și 2016…drăguț moment, inspirat realizat!
* Chiar și cu program redus la o oră, emisiunea lui Cătălin Măruță n-o pot urmări. Despre capatos nu mai vorbesc de mult. E scos din memoria televizorului meu. Urmează Wowbiz de la Kanal D. Sunt cei trei urmași ai OTV-ului din cele mai negre clipe!
* Eurovision vizionat la Duna TV n-a fost rău. Cele două semifinale au fost agreabile ca spectacol. Multe piese cu impact vizual , nu multe cu potențial de hit. Momentele propuse de gazde mi-au plăcut. Acel dans cu roboții mi s-a părut absolut deosebit! Jurizările au avut ciudățeniile din fiecare an. Faptul că Australia este în ecuație stârnește și acum mirările justificate ale europenilor. EBU nu pierdea nimic dacă ne lasă și pe noi, odată ce taxa de participare a fost achitată de TVR. Ne excludeau după concurs. A doua zi. Lipsă de tact, de diplomație, de eleganță. Astfel Duna TV a făcut rating nemuncit!
* V. Zgonea a fost la DNA în calitate de martor în dosarul Lia Olguța Vasilescu. El e liniștit și senin!
* Confuzie generală pe tema Steaua! Canalele de sport anunțau că Becali a primit dreptul de folosință al numelui. GSP publică un articol în care juristul Talpan de la CSA  anunță că discuțiile cu Becali s-au încheiat, că FRF a afiliat ilegal FCSB. Omul cere presei să nu mai folosească numele de Steaua pentru echipa lui Becali. Eu cred că individul  nu e normal, că cei de la C.S.A. au o problemă majoră. Cum nici Becali nu e în regulă, situația va trebui judecată de o instituție serioasă! Care e aia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here