Hai la concert! Timpuri Noi si Taxi la Hard Rock Cafe pe 2 si 9 octombrie

0
21

Timpuri Noi  în Hard Rock Cafe

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 2 octombrie 2014, de la ora 21:30, sa incepi luna octombrie PERFECT cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!
Biletele pentru concertul BestMusic cu TIMPURI NOI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.
Acestea costa 30 de lei cu loc la masa si 40 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).
 
 
 
 
 

Taxi în Hard Rock Cafe

BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 9 octombrie 2014, incepand cu ora 21:30, la un nou concert sustinut de trupa TAXI cu un playlist pe masura !
Biletele pentru concertul BestMusic cu TAXI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro si pe bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.
Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here