HALEP, COTABIȚĂ, NANE, PIANE ȘI ALTE SPORTURI

0
22

Daniela Nane la Radio Romania 2016*Domină,în preocupările mele, tenisul de la Wimbledon. Partide frumoase, spectaculoase, momente tensionate, pescăruși, gândaci, iarbă udă, iarbă uscată, greșeli de arbitraj,  accidentarea lui Mattek Sands, programarea Simonei (nr 2 mondial) pe terenuri secundare…româncele eliminate…Speranțe pentru Simona ș.a.m.d. Azi joacă din nou cu favorita gazdelor, plângăcioasa Konta. Scorul între ele este 2-2 la partide. Konta a făcut declarații dușmănoase la adresa Simonei. Acum începe…
* Și la Vorbește lumea (ProTV) a venit un medic cu sfaturi pentru caniculă, contra ei…Mi s-a părut ciudat că la întrebarea Adelei privind riscurile generate de aerul condiționat, omul a spus că el nu are nimic âmpotriva acestor aparate!* Lariss e o tinerică invitată în studio. N-o știu. Nu are vacanță, e foarte ocupată, vrea să ajungă singură pe o insulă. Așteaptă pe unul care nu minte, pentru că a pățit-o recent. Are și o piesă scrisă de alții, tot despre minciuni. În clip are un grup de dansatoare, în studio au venit două. E cald. Piesa? Banală 100% . Deci va avea heavy-rotation!* L-am revăzut cu plăcere pe Gabi Cotabiță care și-a declarat dragostea pentru mare. A povestit despre Bourbon Street din New Orleans, a vorbit despre prietenie, am văzut fotografii din cariera lui…A povestit și despre Belgia, Australia…adevăruri nespuse public…Piesă de Cornel Fugaru, ” Cât de frumoasă ești”, reorchestrată de Andrei Tudor…Ileana Șipoteanu și Dumitrana au ajuns pe la 12,30…Fiica face regie film…care recunoaște că se înțeleg mai bine de când nu locuiesc împreună! În trei ani de facultate mama nu i-a trimis niciun pachet…Drăguț! Sublinierea diferențelor de ani între tata și mama, n-a fost chiar gingașă!
Duelul pianelor (TVR2) i-a avut în echipe pe Daniela Nane (a recitat frumos, arată ca atare) și Mădălin Voicu (un post echidistant cu guvernamentalii, nu-i așa?). Au mai fost două doamne, dar nu le știu. Pe ecran n-a apărut numele lor, cât timp m-am holbat. Sandra ar fi participat la selecția Eurovision. Am auzit numele când Enache a chemat-o la cântat…În schimb au scris ”Stey with me” ca titlu de piesă interpretată de un copilaș simpatic. Nu vorbesc de cum era scris, dar cine a compus-o, lansat-o, de unde a luat-o micuțul, din ce an e? Nu-i firescc să treci datele astea?
Eurosport are cea mai tare rubrică muzical sportiv-distractivă. WATT’ S ZAP. Selecție excelentă , montaj fără cusur, umor cât cuprinde din toate sporturile, dar mai ales din tenis!
* A fost o plăcere să -l revăd pe Walter Zenga la DigiSport1. Gazda a fost D. Filoti.  Era cea mai bună soluție de selecționer la națională. O spun din convingere. Duckadama nu înțelege de ce nu este Niță titular la Națională odată ce Tătărușanu și Pantilimon nu merg nici la echipele lor.*
* Realitatea a difuzat interviu cu Al Di Meola. O. Hoandră a fost gazda. Neinițiat, nepregătit, din păcate. Nu înțeleg de ce nu s-a difuzat (sau poate că da?) înaintea concertului de la Cluj? Din reacțiile prietenilor de pe FB, a fost un interviu interesant.
* Toate dezbaterile fotbalistice de la cele trei canale la care mă uit, includ și eterna poveste cu lipsa fundașilor de la FCSB. Becali a declarat perfid că el nu se bagă, dar a anunțat că nu dă mai mult de 20.000 salariu. Va fi varză echipa, asta-i clar! * Viitorul a pierdut SuperCupa în fața echipei din Voluntari. N-am văzut jocul,  doar comentariile. Viitorul a jucat în 10 oameni. Claudiu Niculescu se arată a fi un antrenor cu mână bună! Bravo lui! 🙂 * Lumea fotbalului așteaptă decizia TAS de miercuri. Din păcate nu sunt semne că scăpăm de șeful FRF și nici de Daum. Va fi o toamnă tristă pentru fotbalul românesc! * Mai nou, G.B. a cumpărat un portar de viitor de la Craiova, pe Andrei Vlad. Mai are de luat mult până face o echipă sigură!
*Am văzut și concertul extraordinar al lui Vasco Rossi susținut șa Modena Park despre care am scris atunci și despre care a comentat frumos și avizat Evandro Rossetti
*Doru Bușcu e din nou la România9 (TVR1) emisiunea de maximă manipulare din partea unei instituții publice. Servicii secrete, arhive, SIPA, doi și-un sfert, subiect dirijat de prea multe luni. Executanți docili se găsesc mereu. A reapărut și scriitorul-analist Cristian Teodorescu, o vreme client al altor televiziuni. Radu Soviani se pricepe și el. Emisiuni fără conținut, fără rost pentru marele public. Mă mir că au lipsit Tudor octavian, Nistorescu și Cristoiu, tineri de perspectivă.
TVR2 a dat un film simpatic cu Tom Hanks, Turner and Hooch din 1989. ProTV era cu Marele Stan…
* Rise Project o instituție privată media este atacată de ANAF pentru că l-a supărat pe Dragnea. Aflu de la B1. Îl văd pe Ivanciuc în studio. Foștii cațavenci pe toate canalele? Interesant e că la un alt post, câteva seri mai încolo, L. Dragnea ne-a explicat că nimic nu e adevărat din cele ce au scris cei de la Rise Project, că totul e pus la cale de G. Soros, care vrea să distrugă PSD, dar mai ales pe el, pe Liviu de Teleorman.
Prietenii de la 11,00 (Antena 1) se străduiesc cu de toate pentru a concura ProTV. Sfaturi pentru cei care zboară cu avionul (nu e bine să stai lângă geam când sunt radiații, să iei Spirulină, șosete compresive, etc), am auzit-văzut un cover ,”E vară ” cu Diezz ft. Cristina Vasiuc. Puteau scrie și autorul precum și anul lansării, dar de ce? A spus Ristei că e piesă Genius din 1998. Deci noi trebuie să știm tot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here