VĂZUTE ŞI TRĂITE

0
38

tv shit 1 a
Cum era de aşteptat, după trei rezultate, relativ bune, ale Stelei, Radu Naum şi alţii de la Sport.ro au dat drumul la campanie. S-au făcut greşeli în favoarea Stelei, se trag sfori pentru Steaua, Şumudică declară ferm că Steaua va lua campionatul….Echipa e pe locul 5, dar „specialiştii” au sărit preventiv la atac. Sigur că declaraţiile Ciobanului irită, sigur că starea financiară a majorităţii echipelor deranjează (nu cred că e vina Stelei), dar de aici să ai zilnic acelaşi subiect, e mult. Naum vrea să iasă Dinamo. Foarte bine. Are bani, are patron, are stadion, are antrenor, are şi echipă. De ce nu sare nimeni la gâtul câinilor? Naum e tandru, drăgălaş cu oricare dinamovist, acid, tendenţios şi ironic cu oricine are legături cu Steaua. Reghe a spus clar că echipa vrea titlu. Acelaşi lucru l-a spus şi Mirel Rădoi. A pus presiune inutilă pe jucători, pe tribune, peste tot. Singurul lucid în studio pare să fie, din nou, Andrei Vochin. Astra are un avans mare, dar nu trage la titlu…Narcis Răducanu de la Pandurii are contre prin Radu Naum cu Negoiţă de la Dinamo (club care abia a ieşit din insolvenţă)…Naum nu-l lasă pe Narcis să vorbească pentru că nu-i place să fie atacat Dinamo. Bani privaţi sau de la stat, acesta subiectul…Lui Naum nu-i convine, aşa că revine la subiectul Steaua!  În mod clar Al. Tudor n-a fluierat două henţuri ale Stelei. Al doilea joc cu Viitorul, cel din Cupă a fost câştigat tot de Steaua cu 1-0. Ambele jucate pe terenul lui Hagi.
* Mi-a plăcut cum a explicat Dragoş Pătraru ( Starea Naţiei la TVR1) cum e cu pensiile parlamentarilor. Simplu, clar, cu argumente, documente. Madam Anghel s-a mai făcut de băcănie şi cu alte ocazii aşa că e nu e nimic nou. * Ştirile de la TVR1 sunt cele mai bogate şi mai diverse. La Sport, cu siguranţă postul public stă cel mai bine.* Digi24 a consacrat minute bune istoriei recente, evenimentelor de la Timişoara în 1989.* Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost la Antena 1 la matineu. Alături de Rona Hartner, care e îmbrăcată în roz orbitor…Ei anunţă un spectacol atractiv. Un turneu, care îi va aduce şi la casa Studenţilor „Preoteasa” unde a debutat în copilărie Ţăndărică (cu Roşu şi Negru)* Naţional Tv e un post fantomă. Cel puţin la anumite ore. Văd emisiuni de acum 5-6 ani, acelea cu Piticii de vară, care revin permanent. O fi normal?*Gică Hagi a premiat-o pe Simona Halep, apoi pe Elisabeta Samara şi pe H. Tecău (reprezentat prin tatăl său). Un gest frumos, de aplaudat! *
* Au ieşit taximetriştii la protest. O.K. Transportatorii au supărări, au blocat Piaţa Victoriei. Iar O.K. Am văzut secvenţe la toate televiziunile cu maşinile frumos aliniate. Nu ştiu ce revendicau. Nu ştiu ce au obţinut. Ştiu că au încurcat teribil circulaţia.  Dar cum e cu taximetriştii care nu-s de găsit, care nici la aplicaţii nu mai vin, care refuză unele curse, care au tupeul să negocieze la urcare preţul, deşi au aparate? Am sunat timp de 25 de minute pentru un taxi la 5 firme între 19,45-20,15…Nimic! La ce bun atâta reclamă, atâtea oferte? Am coborât şi m-am dus la Parcul Operei unde staţionau 4 maşini. Am avut noroc de un şofer, Mircea, vechi ascultător şi om de vastă cultură socială şi muzicală! O excepţie. Dar de ce nu-s amendaţi cei care-şi permit să ceară sume exorbitante în plin centrul oraşului, pentru curse normale.  La ce bun au aparate? Nimeni nu-i verifică? Suni la dispecer şi-l anunţi că maşina X refuză să te ia dacă nu-i dai 200.000 sau dublu, iar duduia zice că e în regulă, a notat. Asta a fost!
* Diseară e meci mare pentru sportul românesc. Norvegia-România în semifinala C.M. de handbal. Se poate vedea şi pe internet, anunţă cei de la Dolce Sport. De la 21,45…Prima semifinală, Polonia-Olanda este de la ora 19,00. Vom juca cu una dintre cele două, aşa că e interesant şi acest meci!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here