HANDBALUL NOSTRU TRAS LA UMBRĂ?

0
35

După entuziasmul generat de echipa de fete a CSM, după unele speranțe alimentate de națíonala de fete, ba chiar și de echipele de tineret, am ajuns să colecționăm numai știri negative, resemnate, bine pitite în colțuri de pagină. Preliminariile C.E. 2020 la handbal masculin s-au rezolvat rapid. Ne-a bătut Portugalia de două ori. Discret, fără scandal, fără demisia unui președinte al FRH care numai belele a adus. De 23 de ani n-a mai fost naționala masculină la un turneu final. Nu miră pe nimeni, nu supără pe nimeni. Am avut titluri mondiale la băieți și fete cândva.

*La fete am fost printre primele patru, acolo mai sperăm. La CSM București se fac schimbări dintre cele mai stranii. Politicul se bagă la dirijat sportul profesionist din Capitală. Banii noștri, tupeul și orgoliile lor. Performanțele au dispărut. N-am fost la Final Four, iar la halul în care e condus acest club, nici nu mai cred că ajungem.

*SCM Craiova a primit un wild-card pentru Cupa EHF. Echipa a terminat pe 6 în Liga Națională. E o veste bună. *Echipa din Vâlcea (campioana) a crescut și poate face surprize în competițiile internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here