HeyDay Music Festival în Parcul Izvor din București (27 – 29.05)

0
13

HeyDay Music Festival 29 mai a♬ 3 zile de festival
♬ 18 trupe consacrate din Marea Britanie, Italia și România
Creart te invita la concertul imposibil, in care Elvis canta dupa Rihanna, Beatles dupa U2, Michael Jackson dupa Guns’n Roses, Pink Floyd dupa Queen! Vino la HeyDay, primul festival de trupe tribute internationale, pe 27, 28 si 29 mai in Parcul Izvor.

Pentru 3 zile Bucurestiul se va alatura marilor festivaluri de tribute din lume. Deja un succes garantat in Marea Britanie, S.U.A. sau Germania, festivalurile de tribute au ajuns atat un fenomen de entertainment, cat si un demers istoric, oferind fanilor, dar si celor mai putin cunoscatori, o sansa de a vedea live legende ale scenei muzicale.
HeyDay aduce impreuna unele dintre cele mai cunoscute “tribute acts”. Beatles, Michael Jackson, Queen, Guns N’ Roses, U2, Led Zeppelin, Rihanna, James Brown, Adele, Metallica, Nirvana sau Whitesnake sunt doar cativa dintre cei ce vor concerta in Parcul Izvor pe 27, 28 si 29 mai.
Pe scurt, “tribute band” reprezinta un grup de muzicieni care canta muzica unor trupe foarte cunoscute si care incearca sa arate si sa sune la fel ca ei. Astfel, oferim ocazia de a redescoperi muzica si marile trupe din epoca de glorie a pop-rock-ului. O incursiune prin muzica celor mai de succes trupe din trecut, dar si contemporane. Mai multe trupe tribute, mai multe reprezentatii, mai multa muzica, multe alte activitati colaterale care iti vor permite sa descoperi istoria, dar si prezentul muzicii.
Cu peste 18 trupe consacrate din Marea Britanie, Italia sau Romania, dar si cu o scena dedicata celor “noi”, HeyDay se anunta un eveniment altfel pentru toti iubitorii de muzica. Pe langa sansa de a vedea live artistii preferati din toate timpurile, HeyDay va asteapta cu numeroase surprize: zona de cinema cu documentare despre diverse legendele ale muzicii, cort special pentru copii, zona de tatuaje, de machiaj si de bazar.
Biletele se gasesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piata Lahovari nr. 7), iar in cele trei zile de festival pot fi cumparate si de la cele doua case special amenajate (Zona Metrou Izvor si zona Splaiul Independentei / Bd. B.P. Hasdeu). Biletele de o zi costă 15 lei, iar abonamentele costă 30 lei.
Intrarea copiilor in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, este libera!
Intrarea se face vineri, 27 mai, incepand cu ora 16:00, iar sambata, 28 mai, si duminica, 29 mai, incepand cu ora 12:00. Concertele pe cele doua scene mari sunt programate in fiecare zi incepand cu ora 17:00.
♫ ♬ ♪ ♩


LINE-UP


27 mai 2016:


Black Sabbath Tribute – Prefix (RO)
Rihanna Tribute – Rihanna Reloaded (GB)
Guns’n’Roses Tribute – The G’n’R Experience ( GB)
AC/DC Tribute – The Rock (RO)
Amy Winehouse Tribute – Lioness Tribute (GB)
Led Zeppelin Tribute – Led Into Zeppelin (GB)


28 mai 2016:


The Doors Tribute – Red Cat Bone (RO)
Elvis Tribute – Elvin Priestley (GB)
U2 Tribute – The One U2 (IT)
Whitesnake Tribute – Forevermore (RO)
James Brown Tribute – Buzz D’Angelo (GB)
Aerosmith Tribute – Aeroforceone (GB)


29 mai 2016:


Pink Floyd Tribute – Speak Floyd (RO)
Adele Tribute – J’Adele (GB)
Beatles Tribute – The Fab Beatles(GB)
Metallica Tribute – Masterpiece (RO)
Queen Tribute – The Vipers (IT)
Michael Jackson Tribute – David Boakes (GB)

 
\m/ www.heydayfest.ro \m/
Facebook -> https://www.facebook.com/HeyDayMusicFestival/?fref=ts
Instagram -> https://www.instagram.com/explore/tags/heydaybucuresti/
Youtube -> https://www.youtube.com/user/heyday
Bilete disponibile -> http://www.eventim.ro/ro/bilete/festival-hey-day-parcul-izvor-431230/event.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here