NOAPTE BOGATĂ 21.05.

0
15

Marius Matache si Cristi Mihai (600 x 450)Am avut un prim interviu, e drept doar telefonic, cu Narcisa Lecușanu, o mare jucătoare de handbal, actual secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului. Un debut pentru ea în emisiune, un motiv mare de emoție pentru mine, pentru că am admirat-o când juca… La toamnă face 40 de ani și este de aplaudat tot parcursul ei de sportivă și de funcționar pasionat. Ne-a oferit date, dar și optimismul ei firesc, contagios, privind Jocurile Olimpice și competițiile de handbal în care sunt implicate echipele noastre.
Marius Matache a venit împreună cu Cristi Mihai, un tânăr student conservatorist- naist de 22 ani. A fost lansarea radiofonică a albumului ”Alchimie”. Poveștile lor, cântările lor live, nu puteau să nu cucerească. Un Pink Floyd cântat la chitară și nai nu auzi prea des!
Un al treilea moment important a fost generat de convorbirea telefonică purtată cu fondatorul grupului Q Age din Germania, Cosmin Marica, născut lângă Deva în urmă cu 38 de ani. A fost un alt debut la Psihologul muzical, cu câteva piese extrase de pe CD-urile trupei. Cosmin este și co-autor al pieselor foarte apreciate de ascultători. Speră să poată reveni în țară pentru câteva concerte. În țara lui n-a cântat încă!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here