HOLBĂRI…

0
15
Jocuri de celebritate
Jocuri de celebritate

TENISUL BUN REVINE

Am văzut partida dintre Djokovici și Del Potro. Joc foarte bun, intens, echilibrat. A bătut sârbul cu 2-1. Verdasco a trecut în două seturi de Monfils, dar francezul a făcut spectacol.
 

SCAUN ELECTRIC PENTRU ELENA

Procurorii cer 21 de ani pușcărie pentru Elena Udrea, pentru un prejudiciu presupus de 3 milioane de euro, sau mai puțin. După arestări repetate, după multe scandaluri și declarații DNA vrea să arate că e tare pe poziție și se umple de ridicol. Dacă sunt probe și tot nu se poate să ajungă la pedeapsa maximă existentă în țară! A ucis pe cineva? Nu era important să se recupereze banii? Deci e vorba de altceva? Pe 13 martie vom afla, dar nu mai contează, Solicitarea procurorilor arată clar că nu există echilibru în sistemul judiciar!
Ce dă TVRHD (adică în condiții tehnice superioare)? Joi la 17,30 era meciul de handbal Focșani- Suceava! Ofertă generoasă, nu?
Petre Roman apare permanent la RTV dar și la alții. Nu spune nimic, dar are un zîmbet neterminat bine studiat. Despre Revoluție și Mineriadă vorbește, dar o face mai mult pe la procurori.

STEAUA A FOST PENIBILĂ CU DINAMO

Este umilitor cum a arătat FCSB. A pierdut cu 3-1 de la Dinamo. Total de 7-2 în Cupa Ligii. Cosmin Contra arată că e antrenor. Reghecampf a arătat opusul. Frumos a vorbit Cosmin despre finul Laurențiu. Tamaș e dezarmant de sincer la comentariu…greșeli individuale prea multe…Analiza lui Gabi Balint a fost una lucidă…Steaua se stinge…lumea nu vrea să vadă o echipă slabă, lumea vrea devotament..suporteri nu mai există…Radu Paraschivescu a observat că apărarea e terminată, moralul e la pământ, transferuri făcute la grămadă…Reghe îl laudă pe Denis…ceilalți n-au muncit…le-a cerut băieților să joace relaxați…recunoaște că niciun moment n-a fost mai bun ca Dinamo…Nu mai contează rezultatul, zice el…e convins că jucătorii vor fi altfel…cam când? Reghe nu-ăi asumă niciodată nimic, ceea ce spune mult despre caracterul lui. Ilie Dumitrescu a spus ce trebuia, care arată cât de prost e Reghe. Cum adică Alibec să bată cornere? Și atunci cine dă gol? Cum să schimbi așezarea echipei de atâtea ori? Și de ce n-au jucat foarte tinerii Man , Mihalcea, care stau pe bancă, deși antrenorul a zis că pentru el a fost un meci de antrenament. * Reghe își acuză constant jucătorii. Nu e frumos…Cu patru oameni de la Astra (Enache, De Amorim, Boldrin, Alibec), plus unul de la Dinamo, plus altul de la Viitorul, care acolo unde erau, făceau treabă bună, Reghe nu e capabil să genereze un joc coerent.* Șumudică are tot dreptul să fie ironic!
Dan Filoti continuă să bată recorduri de penibilitate în fiecare dimineață. E imposibil să redau aiurelile hiper-subiective debitate. Măcar de i-ar lăsa pe invitați să spună ce vor și tot ar fi bine! Să faci caz de faptul că Patrick Petre a dat gol imediat după intrare, e demență curat. Băiatul n-a avut adversar în fața lui, a dat un gol norocos. Gata, e genial!
Bobonete cântă la ProTV. O nenorocire! Dar e simpatic… Printre concurenții de miercuri erau Lora și Cream, dar și Helciug și Tudor Ionescu... Jocuri de celebritate…
Kanal D a avut o mare reuniune de familie cu toate vedetele postului. S-a cântat, s-a glumit, Mădălin Ionescu, gazda adunării, l-a imitat bine pe Adrian Păunescu. Între timp la concurența de la Antena 1, Brigitte Năstase se plângea de relația sa maritală cu celebrul Ilie Năstase.
La PrimaTV era un film simpatic cu Horațiu Mălăele, Anda Onessa, Cramen Trocan, Dan Puric, Dem Rădulescu, Tamara Buciuceanu ș.a.
Costi Ioniță a apărut la A1. Mult schimbat, subțirel. E mândru că e român, face parte dintr-un popor ancestral…Se preocupă de muzica tradițională…Limba română e mama tuturor limbilor europene…a mai zis, dar leșinasem!
Intrebarea care plutește în eter este: UNDE ESTE DL. GHIȚĂ?

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here