HOLBĂRI DE JOI

0
127

Ce val imens a stârnit anunțul cu acuzațiile la adresa Codruței Kovesi! Ca opinie personală, spun că nu era nevoie ca fosta șefă DNA să facă exact ce a făcut Ghiță, adică să apară cu aceleași vorbe la câteva televiziuni. Aveam alte pretenții de la Kovesi, dar e treaba ei. Putea să facă asta atunci când urlau unii în legătură cu vizita de la Oprea din 2009. Atunci a refuzat ferm să comenteze. Amiciția Kovesi-Ghiță nu poate fi negată, dar domna n-a infirmat-o și nici n-a confirmat-o. Sper să poată ajunge la Bruxelles!

*Ce comentarii teribile și fericite, exaltate la TVR1 (Nistorescu, Dinescu, Bușcu ). Dinescu e supărat pe foștii securiști? Pe bune? Academia Cațavencu a cui a fost inițial? * Bușcu ne spune că toți au fost securiști sau colaboratori, se referea la miniștrii, președinte..Când a spus același lucru Cioloș, au sărit tpți ca arși.De ce nu are Iohannis dosar la CNSAS?  se întrebau domnii curați de la TVR. E suspect ca un neamț, cu rude afară, să nu aibă! Dezbaterea urlată (multă lume la andropauză, sau cu probleme de auz) e generată de acuzele aduse fostei șefe DNA. Pe TVRHD sunt nevoit să dau de același Dinescu și lăutarii săi.

*Ceva echilibru pe piața media am găsit la Digi24, unde CTP a zis clar cum stăm. A argumentat acid dar și logic . *

*La A3 se anunță că Elena Udrea rupe ceva.De acolo, din Costa Rica. Cred că tăcerea. Și așa a făcut. A zis multe despre Kovesi, despre cadourile pe care ea și familia ei i le-ar fi dat. (Scrie undeva că era vorba de 200 de euro!!!). Kovesi nu era curată cum dorea să pară. Mare caracter E.U….Amuzant e că în studio era și Olguța Vasilescu, marea ei ”prietenă”…și ce bine se înțeleg ele acum! Tot ce a zis Udrea a valabil și azi. Judecătorii de la CCR sunt numiți politic, judecătorii, și procurorii rotiți, schimbați.

* Ghiță e la telefon cu Mânăstire (B1TV). A mai fost și la alții. (Ciutacu, Gâdea). Un discurs halucinant de la un El Fugitivo…Zice că a fost achitat, așa că e nevinovat…Nu e nici suspect. De ce nu vine acasă? Nu l-a întrebat nimeni, dar o fac eu.Mânăstire era timorat, speriat cu glasul stins. Ghiță a făcut trei denunțuri. De atâta timp tot face denunțuri. Un turnător la vedere, un securist de tip nou, e erou acum? O victimă a Statului Paralel? Omul a acuzat-o pe Kovesi în toate felurile. Se plânge că a fost amenințat de Kovesi cu arestul. Tot ce a spus acum am mai auzit. Dă lecții presei, e revoltat că erau arestați români și nu și străinii care fură. Despre Coldea n-a vrut să mai vorbească. Tocmai el care a tot arătat dovezi…Acum pare să-i fie frică..

* Gușă s-a dus la Șimleul Silvaniei și vorbește enorm.Clar mai mult decât Rareș Bogdan în emisiunile care i-au mai rămas. Chiar nu înțeleg de ce mai stă Rareș la Realitatea! Teme populiste, subiectul ”dragă Dragnea” (dușmanul postului), intermezzo muzical, ”ediție incendiară”, statele paralele, securiștii vechi și noi….oricum omul știe tot.

TENIS DE JOI

Simona a început foarte bine, dar a avut unele scăderi în partida cu Julia Goerges. A terminat cu două seturi lungi 2-0. Următoarea adversară este Svitolina de la care a pierdut ultimele 3 partide.* Am mai văzut Mertens- Bertens dar nu m-a captivat…

FERMA VORBELOR GOALE

Am văzut și Ferma la ProTV. Puțin. Tocmai pleca Jorge, un băiat de bun simț…Se bucura că va ajunge înapoi la soție și copii. Ai senzația că-i ia cineva cu forța de acasă pentru a participa la astfel de programe. Nu înțeleg de unde audiențele, dar o lipsă de conținut mai acută e greu să generezi.

VALENTINE’ S DAY LA R.NAUM

Pe DigiSport1 Radu Naum a considerat că e important să-și declare iubirea față de Mircea Rednic. Cum dă el bani din buzunar jucătorilor, cum se sacrifică, cum luptă pentru a prinde un play-off. Firește că invitați erau to dinamoviștiii Claudiu Niculescu și Ionel Dănciulescu. Cum adică el plătește jucătorii fără acte, fără impozit și taxe n-am aflat. Cum va face când, din motive diverse, nu se va califica și va pleca iar? Cum își va recupera bănuții? Subiecte majore pentru fotbalul românesc, mai ales acum când la Dinamo nu prea joacă români. Iubirea fără limite, asta contează!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here