HOLBĂRI DE SEARĂ

0
21

 MODERATOR CU ORICE PREŢ

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Silviu Mânăstire făcea emisiuni de solist, Dosar de politician, la un alt post, dar a trecut cu ea pe B1TV. Acum e moderator. E foarte greu pentru el să accepte teoriile, părerile altora. Şi-a propus să facă el analogie între Boc şi Ponta… Cred că mai uşor găseşti deosebiri decât asemănări. El, nu şi nu. L-a avut pe Petrache în studio, un arogant nesimţit, pentru care Referendumul care a stabilit 300 de parlamentari nu contează. Ăsta e liberal?  Felul în care reacţiona la orice spuneau Tomac şi Lăzăroiu, exprima o superioritate insurmontabilă. Ce făcea moderatorul? O ţinea pe a lui fără să observe că sunt doi oameni de bun simţ care nu agrează mahalaua şi un al treilea care vrea să arate cine are muşchi şi voce în studio. * Ponta i-a luat apărarea lui Iohannis. Vai-vai! * Şeful de la Romatsa a fost scos din funcţie şi făcut secretar de stat. Asta da, sancţiune!
 

ŞAHTIOR A SUFERIT

După victoria în deplasare, la Viena, echipa lui Mircea Lucescu s-a chinuit teribil în Ucraina, pentru că acasă la Doneţk e greu să mai joace. A fost 2-2 şi Şahtior merge mai departe. Lucescu a afirmat, după partidă, că n-a fost atât de norocos niciodată.* În Liga noastră cea săracă a început circul cu antrenorii. Dan Alexa a plecat de la Poli Timişoara, T. Selymesi de la Petrolul, Florin Marin n-a stat prea mult la Rapid (Liga a II-a) şi s-a dus la Timişoara. * Radu Naum continuă campania pro Budescu la naţională şi-n scris în Gazeta sporturilor. Nu-i mai ajung emisiunile de la DigiSport. Adevărul e că Iordănescu e obligat de realitate să-l convoace şi să-l bage în echipă. * Chiricheş e la Napoli, dar joacă prost.* Ionuţ Neagu a plecat de la Steaua. Imprumutat în Turcia.* Gabi Tamaş  ajuns într-o ligă inferioară în Ţara Galilor, la Cardiff. * Am văzut declaraţii penibile legate de calificarea Stelei. O victorie de onoare ar fi suficientă!* Şumudică nu se abţine şi continuă ironiile şi atacurile la adresa steliştilor . Azi şi mîine sunt meciuri multe de văzut…

SCANDALUL ASTRA DEVINE SUBIECT ESENŢIAL

 
Am văzut unele persoane care vor să minimalizeze efectele de nebănuit ale acestui faliment. Proprietari de maşină, instituţii de stat, toată lumea va fi afectată!
 

TOT MAI MULŢI SECU!

Sabin Orcan continuă serialul cu deconspirarea securiştilor, colaboratorilor. O face cu acte, cu decizii definitive. Am mai scris despre asta. Se pare că sunt foarte mulţi peste tot, în structurile importante. Chiar şi la facultăţi de teologie. Chiar decanul facultăţii.  Oameni care au declarat, pe proprie răspundere, că n-au colaborat, n-au activat.

FILM LA TVR2

„Luminile rampei” cu Charlie Chaplin şi Gerladine Chaplin. O bucurie şi o surpriză plăcută.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here