HOLBĂRI HAOTICE

0
16

watching-TVAm stat mai puţin atent la televizor din motive obiective. Sărbători, probleme cu computerul, programe slabe în prea multe locuri. * S-au terminat concursurile de talente. La Vocea a cîştigat Cristina Bălan, aşa cum s-a anticipat. Contestată de mulţi. Cum e firesc. Nu ştiu dacă premiul o va ajuta în carieră sau îi va rezolva problemele de acasă!* La X Factor a fost mai palpitant, mai atractiv. A câştigat un tânăr chelner care a mai concurat şi la Vocea.  Are calităţi, fără îndoială, dar nu-l văd valorificat prea curînd. Florin Răduţă are trăire dar nu ştiu dacă are şi motivaţia necesară pentru a deveni artist…Finaliştii au fost din echipa lui Ştefan Bănică, spre iritarea vizibilă a lui Brenciu. Cel din urmă s-a hazardat să cânte cu masivul grup vocal masculin, Bravissimo piesa „Nopţi” compusă de Vali Sterian. Dacă o făcea de pe poziţia unui membru al grupului, era, poate, bine. A vrut să fie solist şi a dat rău. Mie nu mi-a plăcut, iar pe FB am văzut multe reacţii negative!*
* Monica Macovei a revenit în prim plan cu critici aspre. La Realitatea TV. A vorbit despre pensiile speciale, despre penali, despre aleşii locali sau despre europarlamentari.
* Se găteşte enorm la televizor. Se dau reţete de peste două decenii, se dau sfaturi de cum ar trebui să ne hrănim de Revelion, cum să se coafeze doamnele. PrimaTV a excelat la acest capitol. Expuneri despre manichiura ideală, am văzut şi „rinoplastii celebre”. Astea de la noi! * Digi 24 a dat sfaturi pentru părinţi. Cum să-i ajutăm pe cei mici să-şi exprime sentimentele. Relaţiile dintre fraţi…cum se pot intermedia…Interesantă discuţia.* Filmele de Crăciun vor fi cam până-n ianuarie…* Răzvan şi Dani se distrează la A1. Jocuri de cabană, magicianul simpatic, Robert Tudor generează bună dispoziţie! La un moment dat toată lumea în platou avea forme diverse de barbă. Erau 8-9 băieţi cu variante de păr pe faţă. Singura fiinţă cu faţa curată e Flavia, care şi dansează, dar şi vorbeşte bine!* Răzvan şi Dani au propus în ultima zi a anului un Best Of amuzant!
* Am văzut şi un film perfect de sezon. Furia! La ProTV. Cu Nicholas Cage. Moare toată lumea şi fireşte eroul principal care rar scapă viu dintr-un film. Mafia rusă din SUA nu iartă pe nimeni!
* TVR 2 a ajuns la Angelique! Cei tineri n-o ştiu dar erau cozi la Marchiza îngerilor la Cinema Patria când rula. Cred că au fost două sau trei filme cu blonda cuceritoare, Michele Mercier. E un film din 1965, cel cu Regele. Apoi vine Angelique şi Sultanul care-i din 1968,  pe 31.12. * E bine că în perioada asta se pot vedea multe filme. ProTV propune un maraton de Revelion. Vor avea un singur concert la miezul nopţii, aţi ghicit, cu Loredana şi în rest filme! * Cel mai naşpa horoscop este cel prezentat de celebra Netty de la ProTV.  Practic nu are conţinut şi e citit pe nerăsuflate. De fapt asta-i tot! E drept, durează foarte puţin! * Mădălina Ghenea şi-a aranjat un sistem de a se menţine în atenţia publicului. A scris nişte prostii cu iubirea ei pentru epoca Ceauşescu, după care a revenit cu explicaţii, lămuriri. Şi-a dat seama că era mult prea mică atunci…Oricum vreo două televiziuni au cultivat-o, pentru că fotografiile ei dau bine pe ecran, chiar dacă n-au legătură cu subiectul!*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here