HOLBĂRI ÎN RATE

0
20

romanii au talent 2016 (600 x 333)*N-am scris despre acea adunare regizată de Fellini în Piața Constituției. M-au marcat fețele celor de pe scenă, dar și cele din public. Nu erau mai mulțo de 2000, dar erau viguroși. Nu e corect să-i ironizăm pentru că erau pensionari. Grav e cum gândeau. Iar alții ca ei au 30/50 de ani, dar au stat acasă. Să-l vezi pe un sociopat ca Ciuvică încântat că-l aclamă mulțimea pentru faptul că n-a făcut nimic în viața lui, este un spectacol, nu? Despre ”vedetele” anteniste nu are rost să vorbesc acum. Când veți realiza că nimeni nu le-a luat dreptul la exprimare veți înțelege, poate, cât de mințiți ați fost. Totul e pe BANI! Ponta le-a promis că-i ține în brațe și a făcut-o. Vor să fie ținuți și de Iohannis, de Cioloș, de cine o fi. * N-am văzut adunarea feisbucărilor, care probabil n-a avut loc. Motive erau. Nu ca o contramanifestație, ci ca un protest față de un Președinte care a încălcat Legea, față de unul care le-a înșelat așteptările! * Iohannis a dat explicații stranii și pe FB și de la microfon. Iar a spus ceva despre libertatea presei. Deci omul n-a înțeles nimic nici acum!
* Românii au talent s-a reluat. Floriiin Călinescu în juriu, lângă Mihaela Rădulescu. Am văzut câteva momente penibile, dar lor le-au plăcut. De dragul edițiilor viitoare. E pentru divertisment, nu? Nu râdem cu cineva, râdem de cineva! Era unul care încerca un Bad Boys Blue…You re A Woman, I m A Man…un fel de freak-show! Nu l-au votat. Omul s-a supărat foc. Dar pe un nene care încerca mișcările lui Michael Jackson l-au promovat.
* Turneul de tenis de la Dubai a pierdut enorm prin eliminarea Simonei! Cred că românii n-au mai avut motive să se holbeze, deși au fost câteva partide medii ca nivel! Sara Errani a câștigat lejer turneul.
* Handbalistele din Baia Mare au obținut o victorie frumoasă cu Turingen, campioana Germaniei.
* Astra, cu multe absențe importante, a reușit o victorie norocoasă la Botoșani. În 10 oameni. Nu știu de ce se umflă în pene Șumudică! Zice că dacă nu era play-off, era campion. Păi nu era. De când se declară campioana după un tur de campionat???  Era returul campionatului și putea pierde tot avansul de 6-7 puncte.  Firește că reporterii DigiSport nu l-au contrazis. Dacă spunea Reghe așa ceva, erau vreo 4 talk-show-uri imediat, simultan…Enache, cel nelăsat de Sumudică la Steaua, a plecat. Unde? La Steaua! Că banul decide! De văzut ce mare achiziție se va dovedi! pentru moment Enache nu este legitimat la Steaua! Din motive de ANAF care are treabă cu ASTRA
* Iordănescu vrea un nou scandal anunțând că va chema jucătorii din 16 mai la lotul pentru Euro! Vor fi jucători ocupați la acea dată. Oricum lotul va include puțini oameni din țară. Probabil că stranierii vor domina, deși ar fi o greșeală majoră!
* Dinamo joacă acasă cu Chiajna . Echipa se mișcă binișor…Adulația comentatorilor e fără limite…Acum la 4-0 nu spune nimeni că echipa adversă nu s-a obosit, deși e evident că-i așa!
Te cunosc de undeva e la concurență cu Apocalipsa de la ProTV! * Liviu Teodorescu a cântat binișor piesa Angelei Similea. Un tip foarte înalt căruia nu i-au găsit o ținută fericită. Nu-l știu pe lungan dar s-a descurcat …Lângă el Cosmin Seleși e chiar pitic…*Dacă nimerești pe post fără să știi pe cine imită concurentul, riști să nu ghicești ! O fi semn bun? * Anca Țurcașiu a fost o Liza Minelli reușită. Motiv bun pentru a obține notele cele mai mari! Paula Chirilă e o actriță cu umor…Rareș a fost un Aznavour destul de bizar…George a fost foarte bun, orice joacă… Personajele viitoare sunt tot mai puțin atractive, așa că nu cred că voi rezista să urmăresc ediții viitoare…
* Felix Voiculescu a scris de la pârnaie. Îl acuză pe Băsescu de slugărnicie. Cu multe exemple greu de dovedit. Le-a citit Radu Banciu azi (duminică seara). Ce legătură are Băsescu de data asta cu ”abuzurile” ANAF-ului? Și Adrian Severin are strigături, pentru a se menține în grațiile Anteniștilor. El spune acum că avem ”stat polițienesc”. Ăsta care ne-a făcut de râs în Parlamentul European.
* Fetele de la CSM București au bătut în deplasare și merg și ele în sferturile europene handbalistice! * Băieții de la Dinamo a pierdut la limită o partidă cu Magdeburg (33-34). * La fotbal CFR a învins ASA și a deranjat echipa din Tg. Mureș, care riscă să rateze play-off/ul.* Petrolul- Viitorul 1-2 și Hagi și-a recăpătat zâmbetul și optimismul. * Tătărușanu a luat două goluri dar echipa lui, Fiorentina, a bătut Atalanta cu 3-2 și se află pe locul trei în Italia.
* Excelent momentul cu Rita Pavone dansând la Ballando con Le Stelle de pe Rai Uno. Un show de sâmbătă seara pe care vi-l recomand…
Mai treceți pe aici, pentru că eu adaug pe măsură ce mi se pare ceva demn de consemnat

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here