HOLBĂRI HAOTICE

0
34

Flori si Ioana, Se zice ca (676 x 450)* Am urmărit, parţial atent, emisiunea nouă de la TVR1. „Se zice că...” Gazdele au fost  tot cele care s-au ocupat de emisiunile dedicate Eurovision.  Doamna Constantinescu şi domnişoara Voicu au fost discrete şi bine au făcut. Au vorbit prin Călin Goia cei de la Voltaj, Adrian Romcescu, Horia Moculescu (sărbătoritul zilei a primit şi un tort frumos, a şi cântat la final). Trupa lui Andrei Tudor a asigurat fondul şi acompaniamentul… Liana Stanciu a amintit de numeroasele „răutăţi” de pe internet, dar n-a răspuns întrebărilor adunate şi de noi pe acest site.  A fost şi un nene, făcător de minuni, vindecător venit de pe meleaguri îndepărtate care l-a ajutat pe Andrei Tudor să-şi recapete mobilitatea  braţului drept.  Nu mă prind ce va urmări emisiunea când se va termina Eurovision, dar am răbdare şi vom afla!
 
* Cătălin Prisacariu (B1) a fost printre puţinii jurnalişti tv care şi-a pus întrebarea dacă se poate vorbi, legal, despre şantaj, în cazul Firea. Băsescu. M-a surprins ieşirea de aseară a lui Rareş Bogdan care şi-a declarat ura din rărunchi faţă de fostul preşedinte. Aşa, neîntrebat. Că oricum spune ce vrea pe Realitatea, nu? Azi l-am văzut şi pe Băsescu făcând o adevărată conferinţă de presă pe scările de la PMP.  Nu tot ce spune e o.k., dar tot ce spune e subiect pentru alte 10-20 de emisiuni. * Cert e că Procuratura ar avea destule probleme şi fără plângerile penale semnate de Sfânta Doamna Firea!* Andreea Pora rămâne consecventă şi expuneri confuze…* Pe Liviu Pop nu-l poţi bănui de inteligenţă, dar poţi să te miri de prezenţele lui excesive în emisiuni tv* Sorina Matei are o bucurie imensă pentru vorbitul strigat…Ies la iveală gafele procurorului general, Niţu! Aşa afirmă dânsa. Are probleme serioase în lectura unor texte de pe laptop. N-are bani de ochelari sau e doar cochetă?*
 
*Am încercat să văd un meci de fotbal de la Piatra Neamţ. Parcă eram cu 20 de ani în urmă. Teren acoperit parţial de zăpadă, greu, inapt de joc…Mingea nu se vede iar filmarea nu te ajută să înţelegi nimic.  Ceahlăul- Steaua 0-1 şi presarii susţin, din nou, că Steaua a fost ajutată! Refrenul ăsta a devenit de-a dreptul imbecil. De ce ar ajuta un arbitru Steaua? Are manager, are preşedinte, dă bani? Poate ASA Tg. Mureş e ajutată pentru că are toate datele necesare , inclusiv sforari în liberate.
 
* Palpitant meciul Simonei Halep la Indian Wells. A pierdut primul set cu 7-5 dar a luat următoarele două cu 6-1 în faţa unei jucătoare valoroase, cu experienţă, Suarez Navarro.  Semifinala va fi cu Serena Williams. Şanse de victorie mici, dar e important că a ajuns aici!
 
*Udrea se întâlneşte azi cu cei care au turnat-o. „Confruntări” li se spune! Vom afla concluziile curând.
* Vanghelie afirmă că a contribuit cu bani la campanie Elenei Băsescu. EBA n-a candidat, dar el a contribuit. Foarte tare, nu?
* Ministrul Vâlcov a demisionat! DNA a cerut arestarea lui!
* R. Federer îl întâlneşte pe Jack Sock la ora asta când notez (joi, ora 18,07)
* Rareş Bogdan a fost şi el pe la DNA, din cauza lui Vanghelie…
 
 
 
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here