HOLBĂRI OCAZIONALE

0
16

*De la Plaja lui Măruţă (era pe TVR2, am fost şi eu invitat la Costineşti) s-a trecut la originalul titlu…„Plaja lui Teo” de la Kanal D. Prietenia specială dintre Teo şi Antonio a devenit publică şi mă bucur pentru cei doi, care se potrivesc de minune. Azi am văzut şi delfinii Chin-Chin şi Ni-Ni de la Constanţa…Deci se pot face şi emisiuni estivale plăcute! Sigur că Adi Minune a avut grijă să mă gonească şi de aici! Teo a rămas cu slăbiciunile proteviste…* Posturile de ştiri nu abandonează poveştile momentului, adică M. Băsescu-Bercea, Voiculescu-Poliţia-Justiţia-contestatarii, Legea Educaţiei făcută zob, scandalul în lanţ generat de Laura Georgescu de la CNA, etc* Dinulescu, cel care l-a taxat direct şi coerent pe Felix, a apărut la B1TV…nu e membru de partid, e un mic antreprenor din Voluntari…*Despre dezastrul de la BAC se vorbeşte în şoaptă. La Realitatea au fost câteva abordări mai directe!* Rapid nu are încă patron, aşa că s-ar putea să fi fost inutilă reuşita de la TAS. * Mourinho a declarat că Scolari a greşit mult în meciul cu Germania, că nu-şi aşează bine jucătorii în teren.* Începe meciul Simonei Halep, aşa că vă las. Revin spre seară….
* N-am revenit seara pentru că m-a răpus meciul Olanda-Argentina. Oricât de mare iubitor de fotbal sunt tot mi-a fost greu să stau până la final. Victoria Argentinei este oarecum surprinzătoare, dar Olanda n-a mai arătat ca-n meciul debordant cu Spania!
* O nouă supărare în media! Băsescu a spus că politicul a protejat clanurile de interlopi, de romi…Nu e chiar acelaşi lucru. Există şi interlopi români verzi cu siguranţă…N-am urmărit apariţia preşedintelui de ieri, dar e clar că a generat subiecte tv pentru câteva zile!
* La Bucharest Open se joacă tenis de calitate medie, filmările sunt destul de subţiri, iar publicul vine doar când joacă Simona Halep..Nici copiii de mingi nu-mi plac. Cum se mişcă, ţinuta lor…Nu aşa ajungem în lumea bună a tenisului mare! La 17,50 a pornit o ploaie energică şi a stricat programul turneului!
* Argentina aşteaptă o minune de la Messi şi Papa de la Roma. George Ogăraru a afirmat că meciul de aseară n-a fost frumos, dar Argentina a meritat să câştige. El a jucat multă vreme în Olanda…aşa că fair-play-ul e de respectat.
* Roşca Stănescu a revenit la A3. Afirmă ferm că Băsescu a protejat clanurile …Ca tot securistul cinstit, omul e la datorie. Fără îndoială, TB n-a ştiut să ocolească zonele de intersecţie cu ţiganii periculoşi (pentru că sunt şi oameni de treabă între ei, ca în orice etnie).
* UDMR comite iar un joc de glezne cu o presupusă ieşire de la guvernare…e deja penibil stilul acesta de a face politică! Şi lipsit de demnitate!
*Finala mică, Brazilia- Olanda, poate fi extrem de spectaculoasă afirmă mai mulţi comentatori tv şi sunt de acord cu ei!
*Şi Digi24 insistă pe întâlnirea cu romii de la Costeşti a soţilor Băsescu. Asta a fost în 2009…o face ceva mai decent, dar tendenţios. Deci, poliţiştii, procurorii, judecătorii îi lăsau liberi pe infractorii romi pentru că Băsescu a dansat la Costeşti şi regele Cioabă sau cine o fi fost?
*La Antena Stars n-am prea ajuns . Dar azi am picat acolo exact când se arăta panoul cu dictatorii lumii, pe care apărea şi Gheorghe Gheorghiu, nevinovatul folkist! Lavinia are clip nou şi atât, pentru că a intrat publicitatea!
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here