HOLBĂRI ȘI OPINII (10.12.2018)

0
39

tv 1HANDBAL EUROPEAN-LALELELE NU NE PRIESC

Franța, cu problemele ei sociale, găzduiește această competiție. Am văzut multe jocuri transmise de TVRHD  (oare câți oaemni pot vedea?). Prea des se bagă muzică în sală, între faze. E enervant, adesea se lasă peste faza în joc. Poate unora le place, dar formula de la francezi mi s-a părut deplasată. Show, animatori, dar exagerat. Fetele noastre au ajuns în grupă cu 4 puncte, după 3 victorii. Cu Olanda jocul a fost mediu în prima parte. Surprinzător, după trei partide bune! Partea a doua a fost mult mai slabă. Am pierdut clar, fără drept de apel (29-24). Eliza Buceschi a părut singura motivată,a însris de 8 ori. De neînțeles câte greșeli am văzut, câte ratări, câte anomalii. Nici portarii n-au mers, dar apărarea le-a lăsat în voia soartei.  Arbitrele franceze Bonaventura ne-au taxat permanent și tendențios. Neagu a avut 29% de reușite din aruncări.  Mai sunt două jocuri, deloc ușoare cu Spania și Ungaria. Nu mai sunt sigur că prindem semifinala, dar sigur nu ajungem în finală. Pauza mai lungă a deranjat acum,a fost și un drum lung cu avionul între localități. Alte dăți se plângeau că se joacă prea intens cu prea puțin timp de refacere. Mie mi se pare anormal ca primele două clasate în două grupe să joace primul joc între ele. N-a fost niciodată așa. Atunci ar trebui să fie tot așa și în grupele semifinale. Federația internațională nu se mai oprește din găselnițe aberante, din delegări de arbitri absolut nefirești. La Rusia-Serbia am văzut doi arbitri spanioli de-a dreptul stranii. Eliminau la orice fault încă din minutul 8,00!  Suedia a făcut egal cu gazdele din Franța și putea câștiga lejer, dar s-a blocat în ultimele 5 minute. Gullden și colegele meritau victoria.

OPINIILE LUI C.T.P.

Disoluția autorității…se vede în Parlament. Jandarmi huiduiți, premier huiduit…UDMR vrea autonomie…Un dement din Botoșani vrea un etnic român, nu unul german, deși Iohannis a fost ales de peste 6 milioane de români. Transilvania e un subiect serios…a făcut parte dintr-un imperiu în care se vorbeau 12-13 limbi. România avea vreo 7 milioane de cetățeni, țara era izolată. Ungaria a făcut orice pentru a deznaționaliza și astfel a ajuns să-și dorească să se unească cu România. Transilvania nu va accepta să nu mai fie în U.E. Asta spunea CTP

DIVERTISMENT ZGOMOTOS ȘI ENERVANT LA KANAL D

Urlă Bursucul, urlă isteric, țipă Andreea Bănică, glume sexuale (reluarea era duminică la oră perfectă pentru copii), jocuri de cabană, magiciană estetică, Anca Țurcașiu calmă și zâmbitoare… Buzdugan agitat și teatral ca orice actoraș.

V. PONTA A RĂMAS UN MIZERABIL

Am văzut declarațiile obraznice ale lui Ponta. Știe că fără voturile oamenilor lui Moțiunea de cenzură nu trece. Tot pesedist a rămas și tot duplicitar. Pro România poate obține și 8-10 procente, afirmă un sociolog invitat la RealitateaTV. Cam mult, cam trist. Opoziție reală nu există în continuare.

DEZBATERE CU MĂMICI LA RAREȘ BOGDAN.

Copiii bolnavi sunt uitați, iar infractorii amnistiați. Poveștile doamnelor invitate sunt cutremurătoare. Mămici care nu mai găsesc soluții, care sunt disperate!

Din păcate tot acolo, mai spre miezul noapții, Adrian Niculescu (i se spune profesor) susține că parlamentarii ar trebui să aibă imunitate absolută! Halucinant ce spune acest individ, care e mereu cu trimiteri la Franța, la Italia, indirect și la Rusia care manipulează fără să clipească. Un provocator care intoxică fiecare emisiune. Nu-l înțeleg pe Rareș de ce-l invită. Discuția a devenit isterică la un moment dat. Parlamentarul nu poate abuza cetățenii, așa cum nici justiția nu poate abuza un parlamentar. O spune un invitat. Rareș e enervat că nu răspunde la telefon niciun membru USR. Se pare că unul a votat pentru blocarea cercetării lui Tăriceanu. Brusc se stinge, se schimbă tonul. Asist la un program cu note patologice evidente.  Păcat și nedorit!

DREAPTA LIBERALĂ

Cataramă expune concepția sa, ideile sale pentru un viitor partid capitalis pe bune. Dacă n-ar avea unele exagerări populiste, aproape că aș zice că e bine că apare așa ceva. Cum vine aia să impozitezi cu 95% pe cei care acum se lăfăie cu salarii imense? Putea să zică orice cifră valabilă ipotetic, dar nu așa. Vrea să salveze sectorul privat și e foarte bine. Toate partidele actuale sunt legate de Stat. I-a zis bine lui Mânăstire (B1) că e un fel de propagandist social-democrat. ”Aristocrația bugetară” este dependentă de privilegii. Nu-s bani, împrumutăm de la Europa!

CEAȚA A BĂTUT FOTBALUL!

Duminică seara trebuia să se joace la Pitești FCSB- Viitorul .Din cauza ceții s-a amânat pentru luni inițial la 14,00 apoi la 20,00. Cine se mai duce la un meci ? DigiSport nu va televiza pentru că are altele de dat. Cel puțin așa a declarat V. Moraru aseară. Băiat bun, bine informat! Azi, adică luni, la 12,50 aflu că se televizează la ora 20,00 pe DigiSport 1. În paralel cu alt joc din prima ligă pe DigiSport2 * Neplăcută reacția lui V. Moraru la intervenția lui Adrian Porumboiu. Fostul arbitru internațional a spus foarte clar că CFR a beneficiat de un 11 metri ridicol acordat pe bază de simulare. S-a trezit taxat , în absență, de navetistul fotbalistico-jurnalistico-organizatoric,  Daniel Stanciu, care a lucrat (ca nu știu ce) și la Vaslui, plătit de Porumboiu, cândva, care acum e la CFR . Acum e apărat, total neacoperit de argumente, de gazda emisiunii. Moraru e în gașcă, lucrează cu alde Stanciu…urâte specimene în presa noastră sportivă! Unii invitați la Digi își găsesc loc de muncă pe la cluburi, federații. Apoi, după ce sunt dați afară ,revin…redevin analiști! Nu e corect ca un golănaș ca Stanciu să-l poată jigni pe Porumboiu fără a fi taxat. Reacția jucătorilor e factor de decizie? Gazul a condus cu 2-0. Care e argumentul lui Stanciu? Gazul a jucat fără un om. Cretinul susține că CFR a dominat clar. S-a terminat 2-2. Astfel de indivizi fac rău!

VOCILE BĂRBĂTEȘTI NU MAI PLAC?

La Vocea de la ProTV s-au calificat 3 fete și un băiat, imitator de Michael Jackson. Un tânăr din R. Moldova, cu voce foarte bună, n-a fost agreat de public. Care public? Nu se știe niciodată câtă lume a votat și în ce fel.

INTREBĂRILE MELE.

De ce nu știe nimeni care este numărul Parlamentarilor puterii în acest moment?

Ce se întâmplă cu procesul privind evenimentele din 10 august?

Ce conține, dacă există, celebra valiză semnalată, găsită, anunțată de Rise Project?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here