Horatiu Malaele in ultima reprezentatie din aceasta stagiune a spectacolului ”Sunt un orb”

0
51

Horatiu Malaele 22 mai aRecitalul ”Sunt un orb”, ilustrat cu brio de actorul Horaţiu Mălăele va străluci încă o dată pe scena cinematografului Patria din capitală. Ultima întâlnire din acest sezon a marelui actor cu publicul, se va produce, vineri , 22 mai, începând cu ora 19:00 in acelasi cadru plin de umor.
 
Actorul, regizorul, pictorul, scenaristul şi scriitorul Horaţiu Mălăele produce valuri de admiraţie în rândul . Aplauzele indelungi, mesajele și susţinerea spectatorilor îl determină să revină pe scenă cu deosebită plăcere.
 
Adoptând  o ţinută relaxată, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele îşi va întâmpina spectatorii cu  glume tandre, cum ar fi: ”M-am născut în România. De ce? Am vrut să fiu mai aproape de mama”. Din “dragoste pentru guvern şi pentru partid”, din “dragoste animalieră” sau pur şi simplu din dragoste pentru cultură, îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele  îi invită pe bucureşteni să savureze o seară plină de umor cu poezii de calitate, glume la care se râde în hohote, ironii fine sau momente de mare profunzime artistică. În plus, spectatorii  vor  putea viziona în mod gratuit de proiecţia  filmului  ”Funeralii fericite”.
 
Pentru mulţi, este unul dintre cele mai bune filme româneşti ale anului trecut, o comedie neagră cu foarte multe momente de excelenţă în actorie, pentru care însuşi Horaţiu Mălăele face un rol remarcabil. Povestea recompune cu mult umor o lume stranie, populată de personaje ciudate: unul îşi pierde capul când aude de Revoluţia Franceză, altul a văzut “Basic Instinct” de atâtea ori, încât îi cunoaşte toate dedesubturile lui Sharon Stone, apar instalatori polonezi, ruşi beţivani, chinezi suicidari şi ghicitoare exotice, iar printre ei se insinuează, cuminte şi aşezat, un produs al Carpatiei predecembriste.
 
Biletele pentru ultima reprezentatie a recitalului ”Sunt un orb” sunt disponibile la preţurile de 39 lei pentru locurile de la balcon şi 49 de lei pentru cele amplasate la parter şi se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului Patria, agentiile Eurolines si TUI TRAVELCENTER, Libraria Eminescu si Unirea Shopping Center (parter). Totodata, acestea pot fi procurate si prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro .

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here