HORATIU MALAELE nu poate sta departe de public. Marele actor revine, duminica aceasta, pe scena Cinema PRO (24.09.2017)

0
32

Horatiu Malaele 24 septembrieDuminică, 24 septembrie, iubitorii de spectacole din capitală vor lua parte la o nouă întâlnire memorabilă cu unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România.
HORAȚIU MĂLĂELE revine pe scena cinematografului CINEMA PRO, de la ora 19:30, în spectacolul de succes ”EDIȚIE SPECIALĂ”, alături de fiul său, Bogdan Mălăele și a interpretului Radu Captari. Mălăele, tatăl și fiul, se întrec în dialoguri fine și subtile, de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul muzical al îndrăgitului artist Radu Captari.
Spectatorii care nu avut încă prilejul să vizioneze filmul ”Funeralii Fericite”,  vor putea profita de proiecția acestuia, în mod gratuit, imediat dupa spectacol.Pelicula este o tragi-comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor, și ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.
Biletele pot fi achiziționate la preț general (75 lei) atât de la casa de bilete a sălii Cinema Pro cât și online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro și www.ticketnet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here