Ian Anderson (Jethro Tull), Dan Andrei Aldea & Desperado, Trooper, Cargo, Cristi Minculescu urcă pe scena Danube Rock Festival din Galați (19 – 21 iunie 2015)

0
57

Danube Rock Festival 19 - 21 iunieAnul acesta, la Galati, se continua firesc traditia marilor festivaluri de la malul Dunarii cu cea de a doua editie a festivalului Rock la Dunare (Danube Rock Festival).
 
Organizatorii, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, cu sprijinul Primariei Municipiului Galati, garanteaza trei zile magice pe stadionul Dunarea Galati,  timp in care briza Dunarii va purta acordurile unor trupe si cantareti legendari ca Ian Anderson (Jethro Tull),  Dan Andrei Aldea (Sfinx) sau Cristi Minculescu & Iris. Pe scena festivalului vor urca si trupe tinere, cum ar fi Coffeeshock Company  (Austria), Freestay (Romania), Rolin Humes (Croatia),  dar si trupe puternice ca Trooper, Cargo sau Vita de vie. Tributurile AC/DC, Jimi Hendrix, Pink Floyd sau bluesmen-ii din Bulgaria, Vasco the Patch & Poduene Band vor contura aceasta magie cu tuse de clasic intr-un spatiu generos cu iarba verde si toate utilitatile necesare unui concert( standuri cu apa, racoritoare, bere si fast-food, precum si toalete ecologice) .
Deci, prieteni, Rock la Dunare, intre 19 si 21 iunie, la Galati!
Accesul publicului se va face incepand cu orele 17:00, concertele urmand sa inceapa cel tarziu de la ora 18:00. Preţul biletelor  este 32,4 lei.  Elevii si studentii precum si grupurile de 20 de persoane vor beneficia de reducere, pretul biletului fiind in acest caz 21,6 lei. Biletele pot fi procurate de la casa Teatrului Muzical.
 
 

Program festival

 
VINERI – 19.06
               – The R.O.C.K. – tribute AC/DC
               – Metrock
               – Vita de vie  
               – Coffeeshock Company
               – Cristi Minculescu & Iris
 
SAMBATA – 20.06
               – Speak Floyd
               – Dan Andrei Aldea & Desperado
               – Trooper
               – Ian Anderson performing the best of Jethro Tull 
 
DUMINICA – 21.06
               – Trans Express
               – Freestay
               – Rolin Humes 
               – Vasko The Patch & Poduene Band
               – Cargo

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here