Ian Anderson: „Nu voi accepta niciodată să obțin profit din concertele susținute în Israel”

0
43

Ian Anderson 2Ian Anderson a declarat că nu va accepta niciodată să obțină profit din concertele susținute în Israel, întotdeauna își va dona onorariul.
Ian Anderson și-a explicat punctul de vedere într-un interviu acordat pentru Fox News Radio: „Din punctul meu de vedere voi accepta mereu să cânt într-o zonă afectată de război dacă voi considera că prezența mea acolo aduce măcar o rază de speranță. Voi cânta acolo, dar nu voi accepta să iau bani. Nu vreau să fac profit dintr-o zonă de război. În Israel sunt unele fundații pe care le sprijin, acestea se ocupă de educație. În Israel cânt o dată la doi-trei ani și de fiecare dată donez banii pentru educație. Este o cauză atât de simplă, dar atât de importantă”.
 
Anul trecut, Roger Waters și Nick Mason le-au cerut celor de la The Rolling Stones să își anuleze concertul din Israel deoarece mergând acolo ar fi ca și cum ar susține regimul de apartheid din Africa de Sud din anii ’80, dar Ian Anderson are o opinie diferită: „Dacă poți să ajuți, o faci. În ceea ce îi privește pe cei care mă tot bat la cap și mă critică pentru că susțin concerte în Israel, cred cu tărie că acele persoane poartă ochelari de cal. Când ai șansa să faci un lucru pozitiv într-o zonă afectată de război, o faci și gata!
 

Vă reamintim că Ian Anderson va susține două concerte în România în luna februarie:

19.02.2017: la Filarmonica Banatul din Timișoara. Bilete găsiți aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/jethro-tull-performed-by-ian-anderson-timisoara-filarmonica-banatul-447060/event.html

21.02.2017: la Sala Palatului din București. Bilete găsiți aici: http://www.eventim.ro/ro/bilete/jethro-tull-performed-by-ian-anderson-bucuresti-sala-palatului-913001/performance.html

În prezent trupa este formată din: Ian Anderson (flaut, voce, chitară acustică), Florian Opahle (chitară electrică), Scott Hammond (tobe), John O’Hara (keyboards), David Goodier (bass) şi Ryan O’Donnell (backing vocals, actor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here