ICR acoperă o parte din costurile delegaţiei României la Eurovision 2017: „Nu va fi o susţinere consistentă, alte proiecte sunt prioritare“

0
21

Ilinca si Alex Florea Eurovision 2017 aArticol preluat din Adevărul
Televiziunea publică a solicitat Institutului Cultural Român să susţină delegaţia ţării noastre la concursului muzical Eurovision, care va avea loc în perioada 9 – 13 mai, la Kiev.
„ICR a dat curs unei solicitări venite din partea TVR de a susţine delegaţia română la Kiev prin acoperirea costurilor de cazare – o parte din acestea. Am avut o întâlnire cu reprezentanţii TVR, cu domnul Bogdan Ghiţulescu şi cu domnul Cristian Acatrinei, pentru a stabili acordul-cadru de parteneriat. Acesta a fost trimis către domnul Ghiţulescu şi aşteptam numele complete ale celor care fac parte din echipa care va reprezenta România la Kiev, în afara celor doi câştigători“, a declarat Roxana Dumitrache, coordonator programe ICR, pentru News.ro.
(…)
Calitatea Institutului Cultural Român în acest proiect este de partener, conform acordului. „De altfel, şi la ediţia din 2015, ICR a fost partener în proiectul Eurovision“, a adăugat ea.
Legat de buget, Roxana Dumitrache a declarat pentru News.ro că nu va fi unul consistent. „Bugetul încă nu este stabilit. Am avut o discuţie de principiu. Nu va fi o susţinere consistentă, pentru că ICR are alte programe prioritare în agendă“.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/icr-acopera-parte-costurile-delegatiei-romaniei-eurovision-2017-nu-sustinere-consistenta-alte-proiecte-prioritare-1_58c686fd5ab6550cb848d437/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here