În Sectorul 1 este VID ADMINISTRATIV

0
84

Aleph News s-a mutat pe 171 la RCS/RDS. Adică la coadă. Când nu e la A3 sau RomTv sai TVR1, acolo îl puteți vedea pe Ion Cristoiu. *În Sectorul 1 este VID ADMINISTRATIV. N-avem primar, n-avem apă caldă! *Stare de urgență în mai multe țări mari din Europa. *Tabletele tot n-au ajuns la toate școlile!

*Tot mai mulți bolnavi cronici lăsați fără tratament (Digi24). Sunt boli care nu se pot pune pe pauză. Nu se mai fac internări. Bolnavii de HIV cu 80% mai puțini internați decât anul trecut! *Se tot vorbește de o populație de 20 de milioane în România. E o aiureală sinistră. Ca să iasă statisticile bine? *Are și D. Coarnă păreri despre criza medicală la GhițăTV. Milițieni peste tot! *Situație dramatică la TAROM (B1TV)

*Anisie vorbește despre probleme de comunicare, dar astea nu scuză lipsa tabletelor în școli (ProTV)* Ziua Spălatului pe Mâini la Observator. Unul spune că te speli până faci clăbuci! *EBA vrea și-n Parlamentul României. Ca să lupte pentru drepturile familiilor monoparentale. A zis că vrea „să-și aducă aportul”! Putea s-o facă stând acasă lângă cei trei copilași! Sau să stea la Masked Singer cât mai mult!

HOLBARE DE PRÂNZ.Aleph News s-a mutat pe 171 la RCS/RDS. Adică la coadă. Când nu e la A3 sau RomTv sai TVR1, acolo îl…

Publicată de Andrei Partos pe Vineri, 16 octombrie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here