În Sectorul 1 este VID ADMINISTRATIV

0
97

Aleph News s-a mutat pe 171 la RCS/RDS. Adică la coadă. Când nu e la A3 sau RomTv sai TVR1, acolo îl puteți vedea pe Ion Cristoiu. *În Sectorul 1 este VID ADMINISTRATIV. N-avem primar, n-avem apă caldă! *Stare de urgență în mai multe țări mari din Europa. *Tabletele tot n-au ajuns la toate școlile!

*Tot mai mulți bolnavi cronici lăsați fără tratament (Digi24). Sunt boli care nu se pot pune pe pauză. Nu se mai fac internări. Bolnavii de HIV cu 80% mai puțini internați decât anul trecut! *Se tot vorbește de o populație de 20 de milioane în România. E o aiureală sinistră. Ca să iasă statisticile bine? *Are și D. Coarnă păreri despre criza medicală la GhițăTV. Milițieni peste tot! *Situație dramatică la TAROM (B1TV)

*Anisie vorbește despre probleme de comunicare, dar astea nu scuză lipsa tabletelor în școli (ProTV)* Ziua Spălatului pe Mâini la Observator. Unul spune că te speli până faci clăbuci! *EBA vrea și-n Parlamentul României. Ca să lupte pentru drepturile familiilor monoparentale. A zis că vrea „să-și aducă aportul”! Putea s-o facă stând acasă lângă cei trei copilași! Sau să stea la Masked Singer cât mai mult!

HOLBARE DE PRÂNZ.Aleph News s-a mutat pe 171 la RCS/RDS. Adică la coadă. Când nu e la A3 sau RomTv sai TVR1, acolo îl…

Publicată de Andrei Partos pe Vineri, 16 octombrie 2020

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here