ÎNAPOI ÎN VIITOR (3.08)

0
21

Adevarul Festivelul Dilema VecheUn festival extrem de atractiv pe care l-am promovat şi noi din propria iniţiativă, are parte de un articol straniu în Adevărul de azi (3.08), făcând parte din acelaşi trust de presă. Dacă citiţi articolul, veţi înţelege că Festivalul Dilema Veche a avut loc deja, deşi suntem abia în 3 august. Întreb şi eu cu mirare maximă: cum poate Comisia Europeană, cu juriul ei select, să premieze un festival care încă nu a avut loc?! Altfel, chiar le doresc organizatorilor reuşită deplină, care abia atunci să fie premiată de orice organism naţional sau internaţional.
 
Festivalul Dilema veche, desfăşurat în perioada 21-23 august în Cetatea Alba Iulia, a fost ales printre cele mai bune festivaluri din Europa de către juriul „Europe for Festivals, Festivals for Europe“ (EFFE), for coordonat de Comisia Europeană. În competiţie au fost peste 760 de candidaturi din 31 de ţări.
Articolul în întregiem aici:
http://adevarul.ro/cultura/arte/festivaluldilema-veche-desemnat-printre-cele-mai-bune-europa-1_55be716df5eaafab2c2d0675/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here