ÎNCEPUT DE MAI 1-2.05

0
30

anaf litoral 2015Pun zilele la un loc. Le-am perceput drept banale zile de presupusă sărbătoare. Iar şi-a amintit presa de cum era 1 Mai pe vremuri, iar s-au scris pagini multe, iar s-a golit oraşul (semn de mare sărăcie, nu-i aşa?).  Iar am văzut emisiuni cu mereu aceiaşi oameni specializaţi pe povestit, apoi cu meniuri, cu transmisii de la mare, unde hotelierii nu-s pregătiţi, unde echipele motorizate ANAF au fost huiduite şi atacate cu pietre de populaţia iubitoare de controale.  La Realitatea se vorbeşte şi pe 2 mai despre milioanele de mici consumate, despre cluburile de fiţe…fireşte şi despre Vama Veche…*O vineri cu evenimente în casă (ne-a părăsit brusc o bonă abia instalată) dar nimic de interes general.
 
Ziua tineretului a început noaptea, la „Psihologul muzical” unde am beneficiat de o plăcută reîntâlnire cu Puiu Creţu alături de violonistul Alex Nichita (el a mai fost cu alte proiecte, dar nu cu Puiu în studio). A fost un mic concert acustic cu piese vechi şi noi, cu o atmosferă extrem de relaxată şi plăcută. Pot spune că a fost lansarea radiofonică a albumului „Dragoste în alb şi negru”.
 
L-am văzut şi unul dintre cei mai insinuanţi  şi incorecţi comentatori din lumea televiziunilor de sport, Vali Moraru de la DigiSport, care a decretat că n-a fost 11 metri în partida cu ASA Tg.Mureş., că Steaua nu a fost defavorizată în acest campionat. Asta după ce a fost difuzată o declaraţie a lui Alex Chipciu. A taxa pe cineva când nu mai e de faţă e formula tipică a aşa-zisei prese tabloide de sorginte intactă. Jucătorul, aflat în mare declin de formă, a afirmat că există un puternic curent anti-Steaua. Numai un nesimţit poate afirma contrariul. Acesta e chiar amintitul specialist în şopârle. La acelaşi post Ion Crăciunescu a explicat foarte clar că faza cu pricina includea două infracţiuni: un fault şi un henţ, adică 11 metri clar! Dacă faza era în careul Stelei , vai ce de dezbateri vedeam.  M-a marcat acest moment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here