ÎNCERC SĂ ÎNŢELEG

0
25

*Am lipsit puţin de acasă, n-am văzut nici ştiri, nici ziare. Încerc să mă lămuresc ce se petrece. Monica Macovei iese din PDL, de unde trebuia să iasă din clipa în care şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale. Îl atacă pe Iohannis, care treptat devine ciuca atacurilor din ambele părţi , sau toate părţile! Văd un isterioid, Codrin Ştefănescu urlând la ceilalţi invitaţi la RomâniaTV, unde Adriana Săftoiu nu e capabilă să articuleze mare lucru. A reapărut şi Varujan Vosganian, ironic, superior, alunecos, fără fond. Tot acolo este şi Chireac, eternul cunoscător al întregii politici. Telefonic intervine Antonescu. Din păcate moderatorii sunt atât de dubioşi că nu pot sta mai mult, ca să aflu toate perlele emise!*
*Am văzut secvenţe teribile cu soldaţii de la Kiev umiliţi şi batjocoriţi de separatişti. Dureroase imaginile. Ăştia au făcut parte din aceeaşi ţară, vorbesc o limbă comună, au religie comună…
* L-am revăzut pe Gyuri Pascu la TVR2. Era o reluare din perioada Distractis. Păcat că n-au continuat, măcar cu părţile valabile ale show-ului!
*Primarii se pot muta în ce partid vor! Au la dispoziţie 45 de zile ca să aleagă. E mai rău ca la fotbal, pentru că acolo jucătorii sunt cumpăraţi cu acte în regulă, iar când nu-s în regulă geambaşii ajung la pârnaie! Altfel, subiectul n-are niciun conţinut. Cu sau fără apartenenţă, primarii trebuie să fie ca floarea soarelui, să se rotească după sursa de bani!
*Mădălin Voicu redivivus! Era acum câteva minute la A3. Nu ştiu despre ce vorbea. Pe ecran erau numai texte gen „Veşti proaste pentru Băsescu”, „Veşti foarte proaste pentru Iohannis”, etc
* Revenirea lui Bourceanu nu sună bine. Omul e accidentat! La DigiSport1 se discută despre cazul lui, dar şi despre ceilalţi doi ajunşi în Ghencea, adică Papp şi Rusescu.  Stoichiţă afirmă ferm: Nu mai avem valoare în Europa!
*Se discută despre variantele echipei naţionale pentru partida cu Grecia. N-avem mari speranţe după cum arată lotul. Şi mai ales după ce Piţurcă ne-a asigurat că nu pleacă!
* La US Open Peng conduce cu Bencic clar, 6-2, 5-1…La dublu surorile Williams sunt conduse de Makarova, Vesnina. SUA- Rusia, o confruntare aprigă sportivă! S-a terminat cu victoria rusoaicelor!
Mai trec pe aici…Nu m-am holbat de mult şi mi-am pierdut acuitatea! 🙂
* Un meci excelent, spectaculos, a fost cel dintre Monfils şi Dimitrov. Bulgarul a greşit multe mingi uşoare, dar jocul a avut momente glorioase! Dublă greşeală la ultima servă şi Monfils câştigă cu 3-0!
*Am nimerit la Capatos! Speram să nu-l mai văd…Şi ce subiect unic, excelent are Lombroso la revenire? Bianca Drăguşanu! Am plecat imediat. Când creierul unora s-a blocat pe trei subiecte de 3 ani înseamnă că e cazul de formol! 🙂
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here