ÎNTRE NOI, BĂIEȚII

0
47

Andrei Partos Costinesti 2
Forografie din 1974 când a avut loc meciul de fotbal dintre artiști și comandamentul sportiv al taberei. Artiștii erau îmbrăcați în fuste pentru a șoca adversarul. În imagine mai apar: Dan Ionescu, Marcel Cismaș, Liviu Râmneamțu, Vasile Dolga și celebrul fotograf toboșar Sagona.

Mă așteptam la orice, dar nu să discut cu bărbați despre fotografiile mele din tinerețe. Unul m-a abordat din senin pe tema unei  imagini  făcute cam prin 1986-87 la pupitrul de la Vox Maris. Sugera că aș fi postat așa ceva ca să mă dau june, că la vremea aia arătam, relativ, bine. N-a spus chiar asta, dar reieșea că vreau să-mi fur căciula, să păcălesc eventualul public de sex opus. Deci cu o fotografie de la 38 de ani mă scot? Evident avem toți nostalgia anilor tinereții. Toți am vrea să arătăm ca la 20-30 de ani. Poate nu toți. Eu aș fi vrut. Dar să crezi că cineva postează o astfel de imagine pentru a se da mare, a induce în eroare masele, e nașpa rău ca gândire. Vă zic de ce. Apar zilnic cu mecla mea actuală peste tot, pe  video  de cel puțin de 2-3 ori pe săptămână (vlog și emisiunea de noapte).
Fotografia o pot vedea 100-500 de oameni dacă intră pe site. Am postat-o în contextul în care se tot vorbește și se scrie despre Costinești, în contextul în care am prea puține dovezi că am fost acolo, că am făcut ceva util, plăcut, dificil… Fotografiile cu mine la pupitru sunt foarte rare (3-4 cu totul). Vă arăt cîteva și din anii 70 ca să vă distrați… La vlog se uită în zilele noastre câteva zeci de mii, ca să nu mai spun despre Psihologul muzical unde avem mereu câte un live-stream. Nu am griji, m-am obișnuit cu mine fără păr, cu câteva kilograme în plus (după operație) la aproape 69 de ani. Am griji cu cei care observă așa ceva și comentează tendențios. De la o femeie primeam zâmbind o astfel de abordare, dar de la bărbați (de regulă mai tineri decât mine) mă mir, devin defensiv fără motiv. Sunt ferm convins că unor oameni (fără deosebire de sex,  vârstă, etnie, religie)le-am trezit amintiri legate de acele vremuri. Atât îmi propusesem. A ieșit și altceva, de unde deduc că încă mai am de învățat multe despre natura umană!
1. Imagine de la Vox Maris din 1983-1984. Se vede rak-ul cu efecte și sunet la care operam singur.
2. Cu Vali Costea (solist vocal, Amicii) pe scena de la Ring (1972-1973) când prezentam alternativ programe de dans. Era epoca pantalonilor evazați a băieților subțiri.

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here