MIRĂRI DE LUNI

0
31

question-mark*Văd Arenele BRD aproape goale, văd o umbră imensă a unor schele care fac ca terenul să arate a șantier. Nu merge lumea la un astfel de turneu, nu există apetit real pentru tenis de câmp la București, așa că nu e de mirare că fetele noastre joacă foarte rar acasă. Probabil că și Turneul  BRD Bucharest Open va pleca
*L. Dragnea a declarat că nu s-a tăiat niciun copac pe Kiseleff de când e Firea Primar General. Nu-i așa că are haz și tupeu?
* Într-un bloc s-a defectat interfonul. În centrul Capitalei. Nu se putea închede ușa cu cheia pentru că așa a fost gândită să depindă total de interfon. Specialiștii care răspundeau de mentenanță au afirmat că aparatul de la intrare s-a topit. Au luat ce a rămas și s-au dus la Iași. Au trecut 15-17 zile și au revenit. În acest timp se putea intra în bloc fără nicio problemă. Nimeni n-a exprimat măcar un oftat de iritare. De nemulțumire. Culmea, într-un bloc în care se vorbea despre portari în ture, despre cameră de luat vederi. Un președinte abuziv, un șmecher, a decis să nu se cumpere interfon nou, rezistent la 45 de grade. Problema e, de fapt, la membrii Asociației de Proprietari. Rețineți :Proprietari! Îmi pare teribil de rău, deși nu- frumos ce spun, că n-a spart nimeni câteva apartamente. Poate așa se trezeau din letargie și nesimțire. Au fost câteva spargeri acum 7-8 ani și a fost mare tevatură. Acum oamenii sunt calmi. Resemnați. Pe strada respectivă nu s-a mai topit niciun interfon, deși temperatura a fost egal repartizată tuturor blocurilor.
*Mă mir că Băsescu și-a pierdut simțul umorului. L-am auzit vorbind extrem de dur la adresa lui Iohannis și a soției sale. Nu se face să devii tabloid, după ce ai fost 10 ani Președintele României!
* Mă mir că Viorel Grigoroiu prezintă în continuare o emisiune la DigiSport, deși e evident că nu e capabil. I-am depistat intense simpatii față de Șefii FRF, ceea ce e cât se poate de neplăcut. Oricine critică deciziile lui Burleanu și acoliții, el sare în sus. Deprinderi de reporter sau doar prostie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here