Iron Maiden a lansat căștile Ed-Phon3s

0
37

Ed-Phon3s Iron Maiden (600 x 337)Căștile Ed-Phon3s sunt concepute de Onkyo și basistul tupei Iron Maiden, Steve Harris, și sunt disponibile de astăzi prin Richer Sounds atât în Marea Britanie cât și în Europa.
Căștile (care costă 299 euro) au fost concepute de Steve Harris și produse de compania japoneză Onkyo. Sunt disponibile în Marea Britanie exclusiv în magazinele Richer Sounds, în timp ce în restul Europei acestea pot fi cumpărate online de pe site-ul www.maidenaudio.com. De asemenea, este disponibilă și o aplicație smartphone pentru iOS și Android, care include și setările necesare.
 
Steve Harris a declarat: „Știam că voi avea nevoie de căști foarte bune pentru a asculta mixajele pieselor de pe albumul The Book Of Souls. Am început să mă gândesc serios la aceste căști cu 18 luni înainte să înregistrăm albumul. Am încercat să găsesc design-ul perfect și să ajung cât mai aproape de sound-ul acceptabil pentru rock și metal. Obiectivul meu a fost să obțin un echilibru care să includă mai multe frecvențe medii, lucru pe care îl consider vital pentru cineva care vrea să înțeleagă complexitatea muzicii noastre și a rock-ului și metalului în general. Un prieten mi-a sugerat să abordez compania Onkyo. Am început colaborarea cu ei și de atunci am tot discutat, am evaluat frecvențele, am modificat driverele, cablurile până când am ajuns la echilibrul perfect din punctul meu de vedere. Sunt mulțumit de rezultatul final”.
 

iron maiden The Book Of Souls tour 30 iulieVă reamintim că Iron Maiden va susține un concert pe 30 iulie în Piața Constituției din București, în cadrul Festivalului Rock The City. Prin acest concert, trupa Iron Maiden promovează cel mai recent album, lansat în 2015, „The Book Of Souls”.

În cadrul Festivalului Rock The City va mai urca pe scenă: Muse (29 iulie).

Abonamentele costă: 270 lei, 367,20 lei și 464,40 lei.

Biletele de o zi costă:

Pentru 29 iulie – Muse:

194,40 RON,  

270,00 RON

356,40 RON;  

Pentru 30 iulie – Iron Maiden:

172,80 RON

226,80 RON

 291,60 RON

Organizator: D&D East Entertainment & Marcel Avram.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de aici: http://www.eventim.ro/ro/artist/rock-the-city-1468/profile.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here