JOE COCKER A PLECAT! (22.12.2014)

0
93

VOX POP ROCK ROCKMANIA 1995N-a mai beneficiat de „little help” şi s-a dus!
În 1995, când se pregătea Rockmania, Marcel Avram m-a dus cu el peste tot, să-i văd pe cei care urmau să vină la noi. La Munchen m-a dus în cabina lui Joe Cocker. Am avut o stare specială, pentru că nu mă aşteptam să ne primească atât de uşor, de prietenos. N-am făcut un interviu propriu zis. Am stat de vorbă, pur şi simplu. Era la un pahar de plastic de Cola, cu conţinut alb. Probabil apă. Mi-a oferit şi mie, dar eu nu consumam decât tărie.
 

CU JOE COCKER LA MUNCHEN 1995
CU JOE COCKER LA MUNCHEN 1995

Eram emoţionat pe bune, pentru că făcea parte dintre cei câţiva, pe care-i ascultasem de când avusesem 16-18 ani, le ştiam istoria, piesele. Tot timpul am avut senzaţia că Joe Cocker are ticuri, dar n-are vârstă! Cu atât mai trist pică această veste. N-am apucat un interviu ca la carte şi asta regret enorm. Mă doare chiar!
 
A fost la Sala Palatului, dar organizatorii nu mai erau amabili, nu mai aveau nevoie de promovare. Joe Cocker, adesea confundat cu o singură piesă dintr-o coloană sonoră de film, are o biografie şi o discografie de mare STEA! Care nu va apune niciodată! Dumnezeu să-l odihnească! 22 decembrie 2014 a căpătat încă o semnificaţie în plus!
 
P.S. Interviul filmat de Tele7 abc nu l-am găsit ever. Din acest motiv nu prea mă refer la el!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here