JON BON JOVI EXPLICĂ PLECAREA LUI RICHIE SAMBORA – VIDEO

0
114

Subiectul s-a tot dezbătut în presa internațională în acest an. Richie Sambora a oferit unele explicații în câteva interviuri, vorbind chiar și despre o posibilă revenire în trupă în luna septembrie. Din păcate, nu s-a întâmplat.
De cealaltă parte Jon a fost mai zgârcit în declarații. A existat un comunicat de presă la început în care se spunea că „din motive personale”, Richie nu va însoți trupa Bon Jovi în turneu.
Au urmat speculații, zvonuri privind certuri pentru bani, s-a vorbit despre schimburi de replici tăioase pe e-mail între cei doi…
Ei bine, după atâta timp, Jon a decis să vorbească despre acest subiect. Pe 19 decembrie, a acordat un interviu pentru un post de televiziune din Australia.
Iată ce spune Jon Bon Jovi:
„A fost un turneu în care am avut de toate: și bune și rele. Turneul Because We Can a debutat în februarie la Conneticut. Am avut o săptămână pentru pre-producție, concertul urma să aibă loc într-un cazino. Meteorologii au anunțat o furtună, dar nu prea am dat atenție acestor știri. În ziua concertului au fost închise toate drumurile, iar concertul era în pericol să fie amânat. Ideea era că noi trebuia să plecăm cu camioanele dacă vroiam să ajungem la timp pentru concertul următor din Washington, altfel riscam să rămânem blocați acolo. În mod normal, ar fi trebuit să iau totul ca pe un semn, dar nu. Eu am privit acest lucru ca pe o provocare. Am susținut prinmul show și am reușit să ajungem și la cel de-al doilea. Acum ne aflăm la concertul 98 din acest turneu. A fost o perioadă nebună. S-au întâmplat și lucruri bune, dar au fost și unele incredibil de proaste. Dar uite că am reușit să trecem prin toate.
Mă întrebați cum am trecut peste ziua în care a plecat Richie… Păi, era 15.30 și am primit un telefon prin care am fost anunțat că nu vine la concert. Și nici măcar nu m-a sunat el. Viața merge înainte. Aici nu e ca într-un film când strigă regizorul 1Tăiați” și merge la scena următoare. Sunt 100 de oameni pe drum alături de formație, este un album care se află pe prima poziție în topuri, sunt fani care au zborat din diferite colțuri ale lumii doar ca să ne vadă pe noi, sunt familii care se bazează pe cecurile primite de la firma noastră, este vorba despre o întreagă mașinărie… Nu poți să spui pur și simplu: eu nu vreau să vin la muncă. Nu așa funcționează lucrurile. Vreți să știți dacă a fost ușor? Nu a fost deloc ușor! Dar am mers mai departe și am avut noroc că cei care au venit să ne vadă în acea seară ne-au înțeles. Într-o carieră adevărată ai parte și de urcușuri și de coborâșuri, iar dacă ai noroc, oamenii sunt alături de tine și la bine și la rău. Acum vorbesc puțin cu Richie… Nu a fost nicio ceartă pentru bani, așa cum a spus și el în interviuri. Richie a vrut pur și simplu să stea acasă. După cum am spus a fost vorba de motive personale. Nu e treaba mea să spun lumii care sunt „motivele lui personale”.
 
Puteți urmări interviul aici:

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here