VANGHELION 2014: Paul Anka şi Amr Diab vor concerta în faţa a peste 6.000 de participanţi

0
42

„Vanghelionul” de la Romexpo îi aduce pe scenă în acest an, alături de artişti români, pe cântăreţii Paul Anka şi Amr Diab, iar meniul va avea produse tradiţionale şi din bucătăria internaţională, la petrecere fiind aşteptate aproximativ 6.000 de persoane, care vor plăti 100 de lei pentru un bilet.
 
Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că aşteaptă la „Vanghelionul” din acest an aproximativ 6.000 de persoane, care îi vor putea asculta, între alţii, pe cântăreţul şi compozitorul canadian Paul Anka, precum şi pe artistul de origine arabă Amr Diab.
„Vă invităm în acest an şi pe dumneavostră şi pe toţi românii la Vanghelion 2014 – dacă tot e denumirea aşa, să păstrăm această tradiţie. El va începe la orele 20.00 şi se va termina la orele 6.30. Invitaţii speciali sunt Amr Diab, este unul din cei mai buni cântăreţi din zona orientală, să-i spunem. Are câteva melodii foarte frumoase făcute la Buddha bar şi, bineînţeles, după orele 24.00, Paul Anka, care cred eu că este unul din titanii muzicii internaţionale”, a spus Vanghelie.
El a arătat că la Vanghelion vor mai concerta Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Connect-R, Deepcentral, Smiley, Nicole Cherry, Loredana, Delia, Antonia, Alex Velea, Pepe, Puya, Marcel Pavel, Aurelian Temişan, Cabron, Corina, Mandinga, precum şi formaţiile Vama şi Voltaj. De asemenea, vor urca pe scenă Irina Loghin şi Maria Cârneci.
 
sursa: Mediafax

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here