José Carreras revine in Romania

0
36

Jose CarrerasMusic Management Event il aduce, pentru ultima oara in Romania, pe legendarul tenor José Carreras, pe 26 noiembrie, la Romexpo – Pavilionul Central.
Incepand de astazi, marti 23 iunie, de la ora 12:00, biletele s-au pus in vanzare prin reteaua Eventim. Iata si lista de preturi, in functie de categorie:
          
           Categoria  VIP    –  864 lei
           Categoria   I        –  702 lei
           Categoria a-II-a –  594 lei
           Categoria a-III-a – 432 lei
           Categoria a-IV-a –  270 lei
 
 
Pentru ca e marti si sunt trei ceasuri bune pentru melomanii romani, Music Management Event are o oferta speciala! Pentru 1.000 de bilete din toate categoriile, pretul este redus cu 15%.
 
           Categoria VIP   –     734,4  lei
           Categoria I        –       596,7 lei
           Categoria a-II-a –     504,9 lei
           Categoria a- III-a –   367,2 lei
           Categoria a-IV-a –     229,5 lei
                      
      Va reamintim ca aceasta oferta speciala este valabila doar pentru primele 1.000 de bilete!
 
Biletele se pot achizitiona online, pe eventim.ro, prin reteaua magazinelor partenere:  Orange, Vodafone, Domo, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, Carrefour si benzinariile OMV. Pentru mai multe detalii, puteti accesa linkul: http://www.eventim.ro/ro/bilete/jc-bucuresti-romexpo-401218/event.html
 

Oda inchinata vietii

 
Dupa triumfala revenire pe scena operei, legendarul tenor José Carreras soseste la Bucuresti in cadrul ultimului sau turneu mondial. Un concert plin de pasiune si emotie…
 
 
Maestrul José Carreras a sarbatorit, in 2014, prin rolul sau din noua opera „El Juez” (Judecatorul) o senzationala revenire pe scena operei. Ovatii la scena deschisa, spectacol cu casa inchisa si critici ce raportau o „revenire de vis” i-au marcat revenirea dupa o absenta de aproape 8 ani. In ianuarie 2015, Carreras a repetat acest succes, prin reprezentatii la prestigioasa Opera Mariinsky din Petersburg (Rusia) si multe alte spectacole vor urma in diverse tari.
 
Dupa acest mare succes, José Carreras a demarat turneul mondial „O viata dedicata Muzicii” („A Life in Music”). Pe 26 noiembrie, va sosi pentru ultima oara in Romania. „Este fantastic faptul ca pot concerta cu cateva zile inainte de ziua mea de nastere in acest minunat oras (n.r. 5 decembrie). Imi amintesc inca audienta minunata, oamenii care cunosc muzica si sunt atat de generosi si sufletisti. Sunt incantat sa revin in Bucuresti si sa cant in aceasta atmosfera inegalabila si pentru minunatul public roman”, a declarat  José Carreras.
 
Impreuna cu una dintre cele mai mari orchestre simfonice din Europa, Carreras va oferi un concert alcatuit din melodii celebre ale perioadei „Belle Époque” si din celebre arii de opera, opereta si din musical. Pe scurt, va fi muzica plina de pasiune. „Acestea sunt melodiile care m-au miscat si entuziasmat mereu cand le-am ascultat. In aceste melodii salasluiesc Pasiunea, Emotia, un sentiment in inima si in sufletul meu pe care incerc sa le redau prin vocea mea”, marturiseste legendarul tenor.
 
Cand Carreras interpreteaza melodiile, audienta poate simti ca muzica este viata sa si fiecare nota izvoraste din sufletul sau. Aceste melodii si duete sunt ca si cum ar fi fost create special pentru Carreras: pline de dragoste si pasiune. Un critic de la importanta revista „Classic Fm” a declarat: „Repertoriul alcatuit din melodii romantice garanteaza sali de concerte pline. Cu acest material, calitatile lui vocale sunt reminescente ale marelui Caruso”.
Pe 26 noiembrie, la Romexpo, incepand cu ora 20:00, José Carreras va sustine un concert pasionant, va fi o oda inchinata vietii!
 
        Pe site-ul www.musicevent.ro veti gasi un filmulet inedit cu maestrul  José Carreras. Pentru mai multe informatii, puteti vizita site-ul, care va fi, in permanent, actualizat cu informatii. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here